Άκουσε NORTH SELAS

NORTH SELAS… γιατί από τη στιγμή που τους άκουσα δεν σταματάω να ξεκλέβω καθημερινά χρόνο για να τους απολαμβάνω και να με κάνουν να χαλαρώνω και να ταξιδεύω.. Να δραπετεύω από τη ρουτίνα μου!

Οι NORTH SELAS είναι ένα project που έκανε την εμφάνιση του το 2015. Στον ήχο τους κυριαρχούν κυρίως τα ακουστικά όργανα, και καταφέρνουν να τα παντρέψουν με διακριτικούς ηλεκτρονικούς ήχους με μεγάλη επιτυχία. Οι ακουστικές κιθάρες ,η ποντιακή λύρα, το yayli tanbur, το kaval , ο μπαγλαμάς τα samplers και τα κρουστά, σε συνδυασμό με τις γυναικείες και αντρικές μελωδικές και ταυτόχρονα σκοτεινές γραμμές της manit και του denis που είναι και τα 2 μέλη που απαρτίζουν τους NORTH SELAS, καταφέρνουν να δώσουν έναν αέρινο και χαλαρωτικό ακουστικό αποτέλεσμα που δύσκολα σε αφήνει ασυγκίνητο. Οι συνθέσεις είναι περιεκτικές, λιτές και ουσιαστικές έτσι ώστε να αφήνουν χώρο στην άμεση αντίδραση των συναισθημάτων σας . Ιδιαίτερο δε χαρακτήρα δίνει το παίξιμο του Γιώργου Διαμαντόπουλου στο yayli tanbur  και το kaval στα 2 τραγούδια στα οποία συμμετέχει στο album.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους ή να αγοράσετε τα τραγούδια τους στις έξης διευθύνσεις:

www.reverbnation.com

northselas.bandcamp.com

facebook

email: north_selas10@yahoo.gr

 

 

two reasons

Δύο... Ο πιο όμορφος αριθμός! Γιατί το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις, γιατί μου αρέσει ακόμα να βλέπω "δύο ξένους", γιατί είναι μαγικό να έχεις δύο λόγους για να ζείς, να προσπαθείς και να καταφέρνεις... Γιατί δύο ψυχές μου χάρισαν τη ζωή! Γιατί "DD"... Το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως!(Μ. Στόκας, Υπνόσακος)

Be first to comment