Άλλαξε το σπίτι σου και διάθεση μαζί.

Άλλαξε το σπίτι σου και διάθεση μαζί. Το ξέρετε άλλωστε πως είναι γνωστό πως όταν αλλάζεις τους χώρους σου και τους κάνεις πρακτικούς και όμορφους ….έχεις πάνω από όλα κέφι και ανυπομονείς μετά την δουλειά να μπεις στο σπιτάκι σου. Έχεις σκεφτεί ποτέ στην κουζίνα σου,  να έχεις κάτω τα ντουλάπια σου και πάνω τα ράφια?

Via:beautifulmess.typepad

Via:beautifulmess.typepad

Μεγαλώνει τον χώρο σου και σε αναγκάζει να προσέχεις λίγο παραπάνω τα κουζινικά σου !!!!

Τα τζάκια στα πιο πολλά σπίτια είναι καφέ. Το καφέ , είναι ένα χρώμα που ξεχωρίζει από μια λεπτή γραμμή αντί να σου πουν το σπίτι σου ζεστό, να στο πουν εξοχικό.

via: beautifulmess.typepad

via: beautifulmess.typepad

beautifulmess.typepad

beautifulmess.typepad

Το λευκό μπορεί να σε βοηθήσει να  διακοσμήσεις το σπίτι σου ,  πολύ πιο εύκολα και να το κάνεις μοντέρνο. Τέλος,  έχουμε πει πολλές πολλές φορές πως σε γωνίες η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά και στις γωνίες σου μπορείς να βάλεις μόνη σου σύρμα σε πέτρες και να διακοσμήσεις τις φωτογραφίες σου. Τι αγαπημένες σου φωτογραφίες.

abeautifulmess.com

abeautifulmess.com

 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.