Άνοιξε μια… νησος…

Η Μικροζυθοποιία Κυκλάδων στην Τήνο ξεκίνησε από το μηδέν, από τον Αλέξανδρο και τη Μάγια το 2012, στην καρδιά της Ελληνικής οικονομικής κρίσης.

Η κρίση, αντί να ενεργήσει ως αποτρεπτικός παράγοντας, μας ώθησε στη δράση, αφού είμαστε πεπεισμένοι πως η διάρθρωση της εγχώριας Αγοράς στην μπύρα αποτελεί ένα από τα πολλά «μελανά παραδείγματα» που εξηγούν τα σημερινά δεινά της χώρας.
Το γεγονός ότι 9 στις 10 μπύρες που καταναλώνονται σήμερα στην Ελλάδα, είναι εισαγόμενες ή φτιάχνονται από 100% θυγατρικές πολυεθνικών εταιριών -φέροντας συχνά και κάποιο εύηχο  ελληνικό όνομα – εξηγεί με τον πιο γλαφυρό τρόπο την γενεσιουργό αιτία της κρίσης στη χώρα μας που δεν είναι άλλη απο το τεράστιο έλλειμμα επώνυμων, ελληνικής ιδιοκτησίας ποιοτικών προϊόντων, που μπορούν να δημιουργήσουν υψηλή προστιθέμενη αξία στην οικονομία προς όφελος όλων μας!

Έτσι, αποφασίσαμε να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να την αλλάξουμε, πιστεύοντας – όπως και ο μεγάλος Φρανκ Ζάπα – ότι «δεν μπορεί να είσαι μια πραγματική χώρα αν δεν έχεις δική σου μπύρα, δική σου αεροπορική εταιρία… μια ποδοσφαιρική ομάδα, κάποια πυρηνικά όπλα… αλλά πάντως θα πρέπει να έχεις μια δική σου μπύρα!”.
Καθώς διαθέτουμε αεροπορική εταιρεία και ποδοσφαιρικές ομάδες, και επειδή σαφώς προτιμούμε την αλκοολική ζύμωση από την πυρηνική καταστροφή, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την μπύρα των Κυκλάδων, τη ΝΗΣΟΣ, στο νησί μας, την Τήνο.

Δείτε περισσότερα στο site της μπύρας νήσος!

 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Be first to comment