Άνοιξε τα στενά σου παπούτσια έξυπνα και εύκολα

Αγοράζοντας παπούτσια, πολλές φορές δεν προσέχουμε ότι μας στενεύουν πίσω στην φτέρνα ή μπροστά στα δάχτυλα, αλλά επειδή τα έχουμε δει καιρό τώρα και δεν βρίσκουμε πουθενά στο νούμερό μας, αγοράζουμε συνειδητά ένα νούμερο μικρότερο. Η συνέχεια είναι σε όλους λίγο πολύ γνωστή. Προσπαθούμε με κάθε τρόπο να τα ανοίξουμε για να χωράει άνετα το πόδι μας!
Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλα τα tips, τα οποία θα σας επιτρέψουν να ανεβάσετε με κόλπα το νούμερο του παπουτσιού σας, σε οποιοδήποτε μέρος και να σας προκαλεί ενόχληση.

bozikis_
Κλασικός τρόπος
Φορέστε τα παπούτσια μέσα στο σπίτι, όσο θα μετακινήστε και θα κάνετε δουλειές. Περπατήστε τα και εντοπίστε που παρουσιάζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα.
Αφού το εντοπίσετε, γεμίστε ένα σακουλάκι τροφίμων με νερό μέχρι την μέση, σφραγίστε το καλά και σταθεροποιήστε το στην περιοχή που θέλετε, μέσα στο παπούτσι. Βάλτε τα στην κατάψυξη και αφήστε τα για μία μέρα. Ο πάγος πιέζει το παπούτσι και ανοίγει αποτελεσματικά.

bozikis_v
Ένα τρικ για μόνιμα αποτελέσματα
Εδώ χρειάζεστε και σύνεργα! Ένα πιστολάκι, ένα ζευγάρι μάλλινες χοντρές κάλτσες και τα στενά σας παπούτσια. Φορέστε τα παπούτσια με τις κάλτσες και χρησιμοποιήστε το πιστολάκι στον ζεστό αέρα στα σημεία που εντοπίζετε το πρόβλημα. Στην συνέχεια φορέστε τα παπούτσια μέχρι να κρυώσουν οι συγκεκριμένες περιοχές. Αν βάλετε μία πιο λεπτή κάλτσα και τα δοκιμάσετε πάλι, θα δείτε μεγάλη διαφορά.

Οινόπνευμα και πατάτα
Δύο προϊόντα….πολυχρηστικά! Κόψτε μία πατάτα και τοποθετήστε την στις περιοχές που στενεύει το παπούτσι. Επίσης, μπορείτε να ρίξετε λίγο οινόπνευμα στις συγκεκριμένες περιοχές. Αφήστε τα για ένα βράδυ. Για να τραβήξετε την υγρασία που θα έχουν την επόμενη μέρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία εφημερίδα.
Το κάθε παπούτσι αποτελείται από ξεχωριστά υλικά, για αυτό πρέπει να είστε προσεκτικοί, για να μην αφήσετε λεκέδες και σημάδια στα αγαπημένα σας παπούτσια. Οι παραπάνω τρόποι μπορούν να ακολουθηθούν και στα γυναικεία και στα ανδρικά παπούτσια.
Ευχαριστούμε πολύ το ηλεκτρονικό κατάστημα BOZIKIS για τις πολύτιμες και χρηστικές συμβουλές του.

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Be first to comment