Άρωμα: Ξέρεις να το βάζεις όπως πρέπει;

Άρωμα: Ξέρεις να το βάζεις όπως πρέπει;Δοκίμασες πολλά, σου πρότειναν άλλα τόσα στο κατάστημα, κατέληξες ανάμεσα σε δύο, ρώτησες τον υπάλληλο, αλλά και μια περαστική για να έχεις και τη γυναικεία γνώμη, το ένστικτό σου σού έδειξε το δρόμο, το διάλεξες και έφυγες με τη σωστή επιλογή ανά χείρας. Τώρα πια έχεις ένα άρωμα που σε αντιπροσωπεύει και μυρίζει τόσο όσο πρέπει, και που –αν το έχεις ψάξει και αρκετά– είναι και λίγο ταυτότητά σου. Οπότε όλα ΟΚ. Ή μήπως όχι;

aroma_1

 

Η σωστή επιλογή ενός αρώματος που ταιριάζει στο δέρμα σου εκ πρώτης όψεως μοιάζει αρκετή, όμως η αλήθεια είναι ότι ένας λάθος ψεκασμός πριν από μια έξοδο μπορεί να ακυρώσει και το πιο καλοραμμένο κουστούμι. Ναι, μια έντονη μυρωδιά μπορεί να προκαλέσει ακόμη και πονοκέφαλο στους συνδαιτυμόνες σου –και σίγουρα αυτό είναι κάτι που δεν θέλεις να συμβεί ειδικά αν ο συνδαιτυμόνας είναι ένας και γένους θηλυκού.

Ψεκάσου μια φορά σε κάθε καρπό και τρίψε τους με τη δεξιά και αριστερή μεριά του λαιμού σου αντίστοιχα.

Πότε είναι η καλύτερη στιγμή για να βάλεις το άρωμά σου; Μόλις βγεις από ένα καυτό ντους. Με το δέρμα σου καθαρό και τους πόρους ανοιχτούς, το έδαφος είναι πιο πρόσφορο από ποτέ για να το υποδεχθεί. Όσο για τη χειρότερη στιγμή, είναι εκείνη μετά το γυμναστήριο, το σεξ, ή τη συναρμολόγηση μιας βιβλιοθήκης που σε άφησε κάθιδρο. Μη σε ξεγελούν οι παραδείσιες νότες του αρώματός σου: ταιριάζουν με τον ιδρώτα όσο ένας οπαδός του Παναθηναϊκού με έναν του Ολυμπιακού στο ίδιο τραπέζι μετά από ένα εκρηκτικό ντέρμπι αμφιλεγόμενου αποτελέσματος μεταξύ των δύο ομάδων. Κοινώς, η κακοσμία είναι εγγυημένη.

Ψεκάσου μια φορά σε κάθε καρπό και τρίψε τους με τη δεξιά και αριστερή μεριά του λαιμού σου αντίστοιχα. Κλείσε τα αυτιά σου σε συμβουλές του τύπου «ψεκάσου στα ρούχα», «ψεκάσου στο λαιμό και στο στήθος», «ψεκάσου στα σημεία που ιδρώνεις» –ειδικά η τελευταία, οδηγεί μαθηματικά στο αποτέλεσμα της προηγούμενης παραγράφου. Εναλλακτικά, μπορείς να ψεκάσεις το άρωμα μπροστά σου στο ύψος του στήθους και, κάνοντας ένα βήμα μπροστά, να αφήσεις το σύννεφο των σταγονιδίων να προσγειωθεί ομοιόμορφα πάνω σου.

Το αποσμητικό που θα χρησιμοποιήσεις, αν ήδη έχεις βάλει άρωμα, πρέπει να έχει ουδέτερο άρωμα. Σε αντίθετη περίπτωση, πριν μπερδέψεις τους συνδαιτυμόνες σου με μυρωδιές, θα έχεις μπερδευτεί ο ίδιος πρώτα.

Πηγή : andro.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.