Ένα δώρο για εκείνη…

Όπως όλοι γνωρίζουμε οι γιορτές ήρθαν και πρέπει να μπούμε στο «λούκι» του δώρου για την αγαπημένη μας. Σπαζοκεφαλιές και άγχος μας καταβάλει. Καλά… προλαβαίνουμε να πιούμε ακόμα μια μπυρίτσα με τα παιδιά! Χρόνος υπάρχει αρκετός!

Αλέκο πιάσε μια μπύρα ρε… (κάποια γυναίκα τώρα θα διαβάζει αυτό το αντρικό άρθρο και θα επιβεβαιώσει τα πιστεύω της για τη τεμπελιά μας ) γι αυτό και πρέπει να είμαι μετρημένος στο τι θα πω. Αλέκο τη μπύρα…

Όχι δεν βαριόμαστε όσο νομίζετε (αλλά ακόμα περισσότερο) αστειεύομαι! Είπαμε δείχνουμε μετρημένοι σε αυτά που λέμε εδώ! Παρόλα αυτά είμαστε της τελευταίας στιγμής και το γουστάρουμε. Θα γίνει αυτό που πρέπει να γίνει αλλά στο τέλος. Γιατί δηλαδή θα πρέπει να προσπαθείτε (χωρίς αποτέλεσμα) να μας αγχώνετε για όλα, ακόμα και για τα δώρα των γιορτών .

Κάποιες θεωρούν καθιερωμένο το γιορτινό δώρο , κάποιες άλλες πάλι θα ήταν ευτυχισμένες αν ο καινούργιος χρόνος τους έδινε την «ελευθερία» τους από εμάς. Αυτό και αν είναι πολύτιμο δώρο! Καλά επετειακά δώρα δεν το συζητώ αυτά έχουν κοπεί προ πολλού. What? Ακόμα παίρνεις δώρο επετείου?

Ας υποθέσουμε ότι καταφέραμε να φτάσουμε ως το κέντρο της Αθήνας, Ας σαρώσουμε λοιπόν τα μαγαζιά. Ωραίο τζινάκι αυτό στη βιτρίνα…ας πάω να το δοκιμάσω! Ψιτ κύριος για άλλη δουλειά κατέβηκες κέντρο ξεκόλλα!!! Να σου θυμίσω ότι πρέπει να βρεις δώρο για τη κοπελιά σου!

Αν δεν έχεις πάρει συγκεκριμένες συντεταγμένες για μαγαζί και δώρο, αν δεν έχεις κάποια φίλη να συμβουλευτείς, αν θέλεις το δώρο σου να μη βρεθεί ποτέ πεταμένο μέσα στο συρτάρι, ίσως ένα μικρό ταξίδι απόλαυσης, ευεξίας και ξεκούρασης σε ένα spa λύσει το πρόβλημα σου και ύστερα το δικό της.

Ένα επιπλέον μικρό δωράκι μετά το χαλαρωτικό spa όπως τα ζαχαρωτά εσώρουχα θα κάνουν τις χριστουγεννιάτικες μέρες σας πιο γλυκές και με μπόλικη τερηδόνα! Γίνε λίγο πιο εκκεντρικός στις επιλογές σου και εστιάσου κυρίως σε έξυπνες λύσεις.

Τελικά Αλέκο είναι ωραίο το κέντρο, έτσι στολισμένο με πολύ κόσμο και όμορφες παρουσίες.

Φύγαμε για μπύρες αρκετά ψάξαμε!

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.