Ένα παράξενο αξιολάτρευτο ζώο!

Η φωτογράφος Cherl Kim απαθανάτισε στο θεματικό πάρκο της Νότιας Κορέας μια φωτογενή αλεπουδίτσα δημιουργώντας τρόπον τινά ένα από τα πλέον αξιολάτρευτα ζώα στον κόσμο.

fennec1

 

Ο λόγος για την αλεπού «Fennec» που είναι ένα μικρό νυκτόβιο ζώο το οποίο ανακαλύφθηκε στη Σαχάρα της Βόρειας Αφρικής. Είναι γνωστή για ασυνήθιστα μεγάλα αυτιά της, τα οποία χρησιμοποιεί για να απελευθερώσει τη θερμότητα και να παραμείνει δροσερή (δεδομένης της ζέστης στην έρημο).

fennec10

 Αν και μικρότερη σε μέγεθος από όλες τις αλεπούδες στον κόσμο, τα αυτιά της είναι πολύ μεγάλα, γεγονός που την κάνει να ξεχωρίζει. Επιπλέον η συνολική εμφάνισή της κερδίζει τις εντυπώσεις, ενώ το βλέμμα και η έκφρασή της δεν περνούν απαρατήρητα… θα μπορούσε κάλλιστα να είναι κατοικίδιο, από τα πλέον αξιαγάπητα!

fennec8

Πηγή perierga.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.