Έργα τέχνης από καθημερινά αντικείμενα!

Έργα τέχνης από καθημερινά αντικείμενα! Τι το πρωτότυπο μπορεί να δεις αν ανοίξεις το συρτάρι της κουζίνας εκτός από μαχαιροπήρουνα και άλλα καθημερινά αντικείμενα που χρησιμοποιούμε είτε στο μαγείρεμα είτε στο φαγητό; Αν κοιτάξεις τα εργαλεία «του μάστορα» που έχεις σπίτι; Προφανώς τίποτα!

images-1

Κι όμως εκεί που εσύ βλέπεις ένα απλό εργαλείο για να καταβροχθίσεις την υπέροχη σπεσιαλιτέ που …παρήγγειλες μερικοί άνθρωποι βλέπουν έργα τέχνης. Ένας από τους καλλιτέχνες που χρησιμοποιούν τη φαντασία τους και μετατρέπουν καθημερινά αντικείμενα σε αριστουργήματα είναι ο Gilbert Legrand.

images-2

Ο Γάλλος καλλιτέχνης που μπορεί να «ζωντανέψει» στην κυριολεξία, απλά καθημερινά αντικείμενα, κατασκευάζοντας πρωτότυπες δημιουργίες γεμάτες έμπνευση και φαντασία που οι περισσότεροι δεν θα το σκεφτόμασταν.

images-3ipop.gr
two reasons

Δύο... Ο πιο όμορφος αριθμός! Γιατί το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις, γιατί μου αρέσει ακόμα να βλέπω "δύο ξένους", γιατί είναι μαγικό να έχεις δύο λόγους για να ζείς, να προσπαθείς και να καταφέρνεις... Γιατί δύο ψυχές μου χάρισαν τη ζωή! Γιατί "DD"... Το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως!(Μ. Στόκας, Υπνόσακος)

Comments are closed.