Έχω ωραίο σχήμα φρυδιών;

Το πώς έχουμε βγάλει τα φρύδια μας είναι γνωστό ότι αλλάζει όλo μας το πρόσωπο και την έκφραση του. Συχνά αναρωτιέμαι αν έχω ωραίο σχήμα φρυδιών;

frudia

 

Ξεκίνησα να γράφω αυτό το άρθρο γιατί η φίλη μου με κοίταξε με εκείνο το αυστηρό βλέμμα και άρχισε… «Αν δεν αφήσεις τα φρύδια σου να βγούνε θα τα βγάλω φωτογραφία και τα ποστάρω στα do not».

 

 

 

Έψαξα λοιπόν και βρήκα όλα όσα έχουν γραφτεί για τα φρύδια και συγκράτησα τα σημαντικά… Πως πρέπει να βγάλω τα φρύδια σε σχέση με το σχήμα του προσώπου μου; Τι ερώτηση και αυτή;

 

 

Διάβασα πως δεν θα πρέπει τα φρύδια μας να απέχουν πολύ από τη φυσική γραμμή τους.

 

 

Σχηματίζοντας με ένα μολύβι φρυδιών το ιδανικό σχήμα για εμάς αρχίζουμε με το τσιμπιδάκι και βγάζουμε τις τριχούλες που περισσεύουν από το σχήμα που σχεδιάσαμε.

 

 

Όσες έχουμε πιο αραιά φρύδια θα χρειαστούμε μολυβάκι φρυδιών στη σωστή απόχρωση πάντα για να γεμίσουμε τα κενά έτσι ώστε το σχήμα μας να γίνει… ανυπέρβλητο!!!

 

Υ.Γ. Τα λεπτά φρύδια κάνουν το πρόσωπο ανέκφραστο όμως τα πλούσια και παχιά φρύδια κάνουν τα μάτια μας να φαίνονται μικρότερα.

 

 

two reasons

Δύο... Ο πιο όμορφος αριθμός! Γιατί το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις, γιατί μου αρέσει ακόμα να βλέπω "δύο ξένους", γιατί είναι μαγικό να έχεις δύο λόγους για να ζείς, να προσπαθείς και να καταφέρνεις... Γιατί δύο ψυχές μου χάρισαν τη ζωή! Γιατί "DD"... Το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως!(Μ. Στόκας, Υπνόσακος)

Comments are closed.