Ακολουθώντας τα χνάρια της μόδας στα γυναικεία εσώρουχα

 

 

Τα εσώρουχα αποτελούν ένα από τα πιο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά για την γυναικεία εμφάνιση… με τα απολύτως απαραίτητα. Μπορούν να κάνουν ένα ρούχο αποκαλυπτικό, να σμιλεύσουν τους γλουτούς σας μέσα από το παντελόνι σας, μέχρι να κρύβουν και το περιττό λίπος από διάφορα μέρη του σώματος.
Ακολουθώντας την μόδα λοιπόν, μπορείτε να επωφεληθείτε ανάλογα με το σωματότυπό σας, από πολλά και διαφορετικά είδη για να μπορείτε ανάλογα με την περίσταση και τις ανάγκες σας να επιλέξετε τα ιδανικά εσώρουχα.

Αν θέλετε να κρυφτείτε λίγο 

esorouxa_2

 

Το κορμάκι είναι μία ολοκληρωμένη λύση για να κρύψετε λίγο από το λίπος της κοιλιάς. Υπάρχουν πανέμορφα σχέδια που μπορούν να καλύψουν όλες τις ατέλειες, αναδεικνύοντας την σιλουέτα σας με τον πιο αποκαλυπτικό και ελκυστικό τρόπο.
Αν έχτε πρωταρχικό σκοπό την άνεση
Τα brazil εσώρουχα είναι τα κατάλληλα για να τα φοράτε όλη μέρα, χωρίς να σας ενοχλούν στο περπάτημα και χωρίς να διαγράφονται μέσα από το παντελόνι. Sexy και πανέμορφα!
Η μόδα φέρνει και πιο εξεζητημένες συνθέσεις
Μην αποκλείετε το ενδεχόμενο να επιλέξετε ανάμεσα σε μία πιο «γεμάτη» σύνθεση. Ένα babydoll για παράδειγμα που μπορεί να αποδειχθεί η πιο έξυπνη λύση κάτω από ένα φόρεμα, προσθέτοντας πόντους στη εμφάνισή σας, ακόμα και όταν αποχωρίζεστε τα ρούχα σας!

zeugari

Εάν είστε fun κάποιου χρώματος, δείτε τι δείχνουν οι αποχρώσεις στα εσώρουχα:

  • Το all time classic μαύρο, δείχνει ισχυρή προσωπικότητα με σαγηνευτικές διαθέσεις.

 

  • Το ροζ υποδηλώνει ένα ρομαντικό και ευαίσθητο γυναικείο χαρακτήρα.

 

  • Πολύχρωμα εσώρουχα δείχνουν μία ζωντανή και κεφάτη γυναίκα που της αρέσει να προκαλεί.

 

  • Χωρίς χρώμα…δηλαδή χωρίς εσώρουχα! Ναι υπάρχει και αυτή η κατηγορία! Ακραία προσωπικότητα που δεν διστάζει.

 

  • Θέλετε εσώρουχα που να σας καλύπτουν σε όλες τις περιστάσεις, να είναι ανθεκτικά και οικονομικά;

 

  • Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα e-String και ανακαλύψτε την μεγάλη του ποικιλία στα πιο sexy εσώρουχα!
Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Be first to comment