Αλέξανδρος Κοντοπίδης !!

Αλέξανδρος Κοντοπίδης είναι το όνομα του ή αλλιώς τιτανομέγιστος Κοντοπηδαράς!! Εντάξει μέσα στην φόλα που μας ταίζουν καθημερίνα ο Κοντοπίδης είναι το λευκό μέσα στη μαυρίλα και πολύ μα πάρα πολύ γέλιο!

alex

 

Το πρώτο βίντεο που είχα δει ήταν η επιστολή στην πρώην και αυτό ήταν κόλλησα. Ακολούθησα την εταιρεία του την you up στο youtube για να μπορώ να βλέπω καθημερινά αν έχει ανεβάσει κάτι καινούριο. Πληροφοριακά στα 32 μου δεν έχω ακολουθήσει άλλο κανάλι στο youtube παρόλο που ασχολούμαι καθημερινά!

Ο Αλέξανδρος Κοντοπίδης είναι 28 ετών. Κατάγεται από τη Νάξο, έχει μεγαλώσει στο Περιστέρι και μένει στα Άνω Λιόσια. Όταν τελείωσε το σχολείο πήγε φαντάρος και στη συνέχεια από δουλειά σε δουλειά, από σεκιούριτι μέχρι ασφαλιστής. Τελικά επέλεξε τελείως διαφορετικό δρόμο από τους συμβατικούς και πλέον είναι στην Ελλάδα από τους πιο γνωστούς κωδικούς με κάποια από τα video του να ξεπερνούν το 1.000.000 views!

Αν με ρωτήσεις πιο είναι το αγαπημένο μου θα σου πω ανεπιφύλακτα την επιστολή στον Σταν και την επιστολή στον Μπογδάνο (αν και διαβλέπω λίγο Μπογδάνο θα το πει!!) !!!

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=7OOVfDlYs5A’]

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=GD1W-qua5GQ’]

Ο Κοντοπίδης δεν κωλώνει πουθενά, ούτε στις επιστολές προς τους επώνυμους , ούτε στις συμβουλές που δίνει σε αυτούς που τον ρωτούν στην προσωπική του σελίδα στο facebook. O Κοντοπίδης είναι το χαμογελαστό-χαβαλέ παιδί της διπλανής πόρτας και μας αρέσει τραγικά πολύ ενώ όπως πληροφορούμαστε είναι έτοιμος να »ανοίξει» το ευρός των επιστολών σε παγκόσμιο επίπεδο. Τον περασμένο χρόνο ο Αλέξανδρος Κοντοπίδης εμφανίστηκε ως stand-up comedian σε διάφορα νυχτερινά κέντρα σε Αθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Γιάννενα, Ρόδο, Χανιά, Ηράκλειο, Ρέθυμνο.

Το σίγουρο είναι ότι τέτοια παιδιά πρέπει να έχουν βήμα στο τηλεοπτικό γυαλί για να εκθειάσουν τους πάντες και τα πάντα με το ταλέντο τους!

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.