Απορείτε πώς τα μαλλιά των stars δείχνουν τόσο λαμπερά και υγιή?

Η λύση λοιπόν είναι απλή και φυσικά πιο οικονομική από ότι φαντάζεστε… Η θεραπεία μαλλιών και οι μάσκες είναι αυτά που ευθύνονται για την γυαλάδα των μαλλιών.

Τα μαλλιά μας χρειάζονται «τροφή» μετά από τόση ταλαιπωρία που περνούν καθημερινά , είτε με τις βαφές είτε με το καθημερινό πιστολάκι. Μια φορά την εβδομάδα, μετά το λούσιμό σας , στραγγίζετε καλά τα μαλλιά σας και απλώστε μια μικρή ποσότητα. Αφήστε την να δράσει για δέκα λεπτά και μετά ξεβγάλετε . Δεν χρειάζεται να ρίξετε ένα τόνο νερό, θα πρέπει να τα νιώθετε μαλακά….

Όσο για το αν τα λαδώνει η θεραπεία τα μαλλιά ? αυτό είναι μύθος. Αν δε μπει στις ρίζες και μπει μόνο στις άκρες και έχετε διαλέξει και το απαραίτητο προϊόν , δεν θα έχετε απολύτως κανένα πρόβλημα. Το σωστό προϊόν λοιπόν, μπορείτε να το πάρετε από τον κομμωτή σας, μπορεί να είναι λίγο πιο ακριβό από αυτά των σούπερ μάρκετ αλλά η δουλειά που κάνει θα είναι σαν να έχετε μόλις βγει από το κομμωτήριο.

Εδώ να συμπληρώσω , πως μια φορά το μήνα να ζητάτε από τον κομμωτή σας να σας κάνει μία ενυδάτωση. Αυτό θα τα βοηθήσει και στο χρώμα και στην ποιότητα του μαλλιού σας.

‘Ένα μικρό tip… Αν έχετε πολύ κατεστραμμένα και αφυδατωμένα μαλλιά …ΛΑΔΙ.

Το ελαιόλαδο τρέφει πολύ καλά τα μαλλιά σας. Μία φορά το μήνα βάλτε μία κουταλιά της σούπας λάδι στα μαλλιά σας (μόνο στις άκρες)κάντε καλό μασάζ και αφήστε το μία ώρα. Λούστε τα μαλλιά σας και μετά βάλτε απλά λίγο μαλακτική. Η διαφορά που θα δείτε , θα είναι εντυπωσιακή.

Μετά από όλα αυτά το μόνο που μπορώ να σας πω είναι λαμπερά και γερά μαλλιά ,μόνο μαζί, γιατί μαζί μπορούμε…

Σπιτική μάσκα

Μάσκα με μέλι και ελαιόλαδο Ανακατέψτε δύο κουταλιές μέλι και τρεις ελαιόλαδο. Απλώστε στα μαλλιά σας και σκεπάστε τα με μία σακούλα ή με πλαστική μεμβράνη.

Αφήστε την 15 λεπτά και ξεπλύνετε πολύ καλά , στη συνέχεια λουστείτε πολύ καλά με το σαμπουάν σας. Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει .

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.