Αρετή Κοσμίδου

Χωρίς να θέλω να διαφημίσω ένα πρόσωπο που διαγωνίζεται,απλά με αφορμή το  κορίτσι που μας άφησε άφωνους…Ένα κορίτσι μόλις 16 χρονών που πήγε μετά το σχολείο της να δείξει πως έχει ταλέντο σε ένα παιχνίδι που προβάλλεται σε μια χώρα που υποφέρει, μας έκανε να θαυμάσουμε τα κορίτσια μας!! Μιλάμε για την Αρετή Κοσμίδου.

areti_kosmidou

Είναι ένα παράδειγμα πως η Ελλάδα και τα παιδιά της δεν το βάζουν κάτω προσπαθούν να δείξουν το ταλέντο τους κάπου. Μπορεί φωνάζοντας αλλά προσπαθούν να το δείξουν. Σε μια Αμερικάνικη βιομηχανία θα είχε κάνει μεγάλη καριέρα η Αρετή , μπορεί βέβαια να μην ήταν για καλό της, αλλά εδώ, σε αυτή την χώρα πρέπει να φωνάξεις λίγο πιο πολύ. Οι Έλληνες δεν θα το βάλουμε ποτέ κάτω , θα πάρουμε το ταλέντο μας και θα θελήσουμε να το δείξουμε ΠΑΝΤΟΥ! Ας ακούσουμε το τραγούδι που μας συστήθηκε.

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=DxqQK7xSE8g&feature=youtu.be’]

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.