Αρκεί ένα μόνο λεπτό για να ερωτευτείς, μια ώρα για να συμπαθήσεις και μια μέρα για να αγαπήσεις!

Είπα σε φίλους….. «Αρκεί ένα μόνο λεπτό για να ερωτευτείς, μια ώρα για να συμπαθήσεις και μια μέρα για να αγαπήσεις! Ομως μια ολόκληρη ζωή δεν αρκεί για να ξεχάσεις!»

Πάντα στις διακοπές  θα γνωρίσεις έναν χαρακτήρα που αργότερα θα τον αναπολήσεις για τους επόμενους τρεις χειμώνες…..τουλάχιστον.
Ενας από αυτούς είναι ο Αλέξανδρος από την Αίγινα.

7e47a8fdb14644e497197608210b0b4e

Ψαράς με καλή καρδιά και αθώο χαμόγελο. Βρέθηκε ιδιωτική συνοδεία σε σκάφος με άραβες πελάτες, skipper, και κυκλοφορεί μετά τις δώδεκα, που κοιμούνται, στα σοκάκια των νησιών.
Κάνει πως απολαμβάνει τα ελληνικά, εφόσον έχει καιρό να μιλήσει, και αφήνει να εννοηθεί πως η ¨μπανάνα¨στο παντελόνι του κρύβει περίστροφο.
Τρώει τα νύχια του, η ματιά του δεν εστιάζει πουθενά και ποτέ δεν θα καταλάβεις αν γουστάρει ή όχι….. και ποια γουστάρει…..!

d9e465fe7d35a8a5f98be3264e22fb2d

Δεν έχει χιούμορ, καλή πρόθεση και καθαρές παντόφλες.
Εχει όμως κορμί, μπύρα στο χέρι και ωραία μάτια. Τον καλείς στην βεράντα σου για κουβέντα, αλλά γιατί τον καλείς….?????? Δεν καταλαβαίνεις, μπορεί και για την μπύρα στο χέρι! Σου εξιστορεί ιστορίες από την ζωή του, αλλά ο τρόπος του δεν είναι ικανός να τις θυμάσαι περισσότερο από ότι το περίστροφο και το επίθετο του ,που  θυμήζει κάποιον.
Και για το τέλος ,μια φίλη σου θα σου πεί όταν διαβάσει το άρθρο….¨δεν τον λένε Αλέξανδρο, τον λένε Απόστολο¨και μια άλλη θα πει….¨ρε είσαι σίγουρη¨?…….
Όπως και να σε λένε, σε ευχαριστούμε για το περίστροφο στο μπαλκονάκι!!!!!!
Natassa

Αυτά που βλέπεις και αυτά που ακούς, δεν ανταποκρίνονται πάντα στην πραγματικότητα. Όλοι έχουμε αδυναμίες….και ένστικτο. Εκμεταλλεύσου το!!!

Comments are closed.