Ατελιέ νυφικών για τις γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν

MAG

 

Μόδα στα νυφικά, δεν υπάρχει! Ή έστω είναι λίγο δύσκολο να την καθορίσουμε. Αυτό σημαίνει ότι η δημιουργικότητα, η φαντασία και η εφευρετικότητα έχουν γίνει το τρίπτυχο της επιτυχίας σε σχεδιαστές μόδας που ασχολούνται με τα νυφικά και τα φορέματα για γάμο.

Συλλογή που ξεχωρίζει

Μία βόλτα στο Μαρούσι, στο ατελιέ της Έλενας Κυρίτση και αρκεί για να διαπιστώσετε πόσο ξεχωριστές είναι οι δημιουργίες!
Αν παντρεύεστε και θέλετε να έχετε με το μέρος σας όλα τα σενάρια για έναν εκτυφλωτικό γάμο, τότε η γαλλική δαντέλα, τα κεντήματα με Swarovski και τα μεταξωτά υφάσματα θα σας δελεάσουν.

44488-Helena_Kyritsi63

Σκεφτείτε το λογικά! Η ανοιχτή πλάτη στο νυφικό είναι ένα από τα καλύτερα ενδεχόμενα. Στη εκκλησία οι καλεσμένοι βρίσκονται πίσω από το ζευγάρι. Αυτό σημαίνει ότι η επιλογή του νυφικού μπορεί να γίνει με αυστηρά κριτήρια όσον αφορά το πίσω μέρος του.

67283

Οι χειροποίητες λεπτομέρειες έχουν την τιμητική τους. Οι τεχνοτροπίες που έχουν γίνει μέχρι και με το πιο ψηλό βελονάκι, μπορούν να δώσουν μία λεπτομέρεια που θα κάνει το νυφικό σας φόρεμα να είναι εκτυφλωτικό, συνδυάζοντας με τον καλύτερο τρόπο, το σύγχρονο με το κλασικό και το παραδοσιακό.

kyritsi-205

Πως θα καταλάβετε ότι βρήκατε το κατάλληλο για εσάς νυφικό;
1.Είναι ότι είχατε σκεφτεί: Μοιάζει αρκετά με τις λεπτομέρειες που είχατε φανταστεί όταν κλείνατε τα μάτια σας και φέρνατε στο μυαλό σας το πώς θα ήταν για εσάς το κατάλληλο νυφικό.
2.Τονίζει τα θελκτικότερα σημεία του σώματός σας: Όλες σας έχετε ένα σημείο στο σώμα μας, το οποίο μπορεί να μας αναδείξει, φανερώνοντας την θηλυκότητα πάνω σας. Επιμείνετε στα σχέδια που τόσα χρόνια σας ταιριάζουν απόλυτα.

3.Ταιριάζει με την εποχή και το μέρος του γάμου: Από την στιγμή που επιλέξετε να παντρευτείτε Χειμώνα, σημαίνει ότι το νυφικό θα είναι πιο αριστοκρατικό και πιο ογκώδες από αυτό που θα ήταν το καλοκαίρι.

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Be first to comment