Αυτό το κόλπο θα βοηθήσει την μνήμη του κινητού σου να μην γεμίσει ποτέ

Αυτό το κόλπο θα βοηθήσει την μνήμη του κινητού σου να μην γεμίσει ποτέ. Ο κόσμος εξελίσσεται και τρέχει μπροστά… Παλιά είχες το κινητό σου μόνο για να κάνεις και να δέχεσαι κλίσεις. Πλέον, όμως, το κινητό σου είναι το σημειωματάριο της ζωής σου, ο μουσικός σου σύντροφος, τα παιχνίδια που παίζεις τις ώρες που βαριέσαι. Με όλα αυτά, όμως, η μνήμη του κινητού σου γεμίζει και εσύ δε θες να σβήσεις τίποτα.

Εμείς, όμως, θέλουμε να είσαι πάντα ήρεμος-η! Για να μην έρθει, λοιπόν, η καταραμένη στιγμή που θα γεμίσει το κινητό σου με δεδομένα και θα βγει μια ενημέρωση που θα σου ζητάει να σβήσεις πράγματα από την μνήμη του κινητού σου, εμείς είμαστε εδώ.

Αν έχεις iPhone πρέπει να κάνεις γρήγορα την νέα αναβάθμιση iOs 8.1 της Apple γιατί αυτή θα έρθει να σου λύσει τα χέρια με την εφαρμογή που ακούει στο όνομα iCloud Photo Library.

Αυτή η εφαρμογή θα σε βοηθήσει κάθε φορά που τραβάς φωτογραφία να την στέλνεις αυτομάτως στον υπολογιστή σου. Θα κρατάς με αυτόν τον τρόπο όλες σου τις φωτογραφίες στον υπολογιστή ενώ παράλληλα θα μπορείς να κάνεις και οικονομία στην μνήμη του κινητού! Θα έχεις πάντα χώρο να αποθηκεύσεις όσα νέα δεδομένα εσύ επιθυμείς και να κατεβάσεις ακόμα περισσότερα νέα προγράμματα.

ipop.gr
two reasons

Δύο... Ο πιο όμορφος αριθμός! Γιατί το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις, γιατί μου αρέσει ακόμα να βλέπω "δύο ξένους", γιατί είναι μαγικό να έχεις δύο λόγους για να ζείς, να προσπαθείς και να καταφέρνεις... Γιατί δύο ψυχές μου χάρισαν τη ζωή! Γιατί "DD"... Το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως!(Μ. Στόκας, Υπνόσακος)

Be first to comment