Βάλε Κιμονό…

Βάλε Κιμονό… Το κιμονό είναι ένα παραδοσιακό ιαπωνικό ρούχο. Συγκεκριμένα η λέξη kimono σημαίνει «κάτι που φοράς» και μέχρι τα μέσα του 19ου αιώνα αποτελούσε το ένδυμα που φορούσαν όλοι στην Ιαπωνία.

Το ξέρω, οι ιστορικές λεπτομέρειες, ίσως δεν είναι πάντα και τόσο ενδιαφέρουσες, οπότε θα περιοριστώ σε αυτές τις λίγες.

Το κιμονό λοιπόν τελευταία μου αρέσει όλο και περισσότερο. Το boho στυλ είναι μια από τις μεγάλες μου αδυναμίες και για αυτό σήμερα -παρόλο τον χειμωνιάτικό καιρό- είπα να ασχοληθώ με τα κιμονό που εξελίσσονται και μετατρέπονται σε hot item της σεζόν, αναδεικνύοντας  τον μποέμ εαυτό μας με τον καλύτερο τρόπο. Αν ρωτάτε την γνώμη μου  προτιμώ  να έχουν λίγα κρόσσια, έντονα χρώματα ενώ φορεμένα με τζιν και πολλά έθνικ αξεσουάρ όπως χρυσά δαχτυλίδια και σκουλαρίκια με ανατολίτικη διάθεση είναι ιδανική λύση για όλες τις ώρες της ημέρας.

Φιλιά, Αγάπη

Υ.Γ. “Το μυστικό της αλλαγής είναι να επικεντρώνεις όλη σου την ενέργεια όχι στο να πολεμάς το παλιό , αλλά χτίζοντας το καινούριο.” (Σωκράτης) 

Agapi

Εγώ λοιπόν είμαι η Αγάπη. Μου αρέσει το καλοκαίρι και μόνιμη επιθυμία μου είναι να είμαι μαυρισμένη όλο το χρόνο (δυστυχώς δεν γίνεται!). Αγαπώ τις μεγάλες δερμάτινες τσάντες, τα έθνικ κοσμήματα, τα αρχαιοελληνικά σανδάλια και τον Μάικλ Φασμπέντερ. Τα εκατομμύρια άλλα πράγματα που μου κινούν το ενδιαφέρον , με συναρπάζουν, που βρίσκω έξυπνα, έχω βάλω στόχο, όταν τα ανακαλύπτω, να τα μοιράζομαι μαζί σας. Αυτή άλλωστε είναι και η μεταξύ μας συμφωνία. Είμαι σίγουρη ότι θα περάσουμε καλά μαζί. Υ.Γ. Η ζωή είναι σαν να κάνεις ποδήλατο. Για να διατηρείς την ισορροπία, πρέπει να βρίσκεσαι σε κίνηση... (Άλμπερτ Αϊνστάιν)

Comments are closed.