Βάλε φυτά στο σαλόνι σου!

Το να τοποθετήσεις φυτά στο σαλόνι σου δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου για πολλούς λόγους.

Ξεκινώντας από την επιλογή των φυτών μέχρι και την ιδέα της τοποθέτησής τους. Για παράδειγμα σε ένα μεγάλο σαλόνι δεν ενδύκνειται η τοποθέτηση μιας μικρής γλάστρας κάπου σε μια γωνία. Ο κανόνας πάντως λέει πως θα πρέπει να έχουμε ένα φωτεινό σαλόνι για να μπορέσουν τα φυτά μας να μεγαλώσουν και να φαίνονται ζωντανά!

Αρχικά θα πρέπει να βρούμε ωραίες γλάστρες σε σχέδια και χρωματισμούς που ταιριάζουν στο σαλόνι μας. Εννοείτε ότι δεν θα αφήσουμε τις πλαστικές γλάστρες αλλιώς ας μη το κάνουμε καθόλου!

 

Τώρα πηγαίνουμε στο θέμα της τοποθέτησης. Αν το σαλόνι μας είναι μικρό καλό θα ήταν να τοποθετήσουμε πολλά μικρά φυτά μαζί σε μια όμορφη γωνία για να δώσουν το όγκο που θα βρίσκαμε και σε ένα μεγάλο φυτό.

 

Μια εξαιρετική ιδέα ίσως σε πιο country σπίτια είναι να δοκιμάσουμε να κρεμάσουμε τα φυτά μας από ψηλά. Δείτε παρακάτω μια εξαιρετική ιδέα:

 

Αν σας φαίνεται δύσκολο σας προτείνουμε να βάλετε τις γλάστρες σας σε έναν πάγκο ή πάνω σε ένα τραπέζι που θα δώσει μεγάλη έμφαση ακόμη και στα πιο μικροκαμωμένα φυτά

 

Τέλος αν έχετε μεγάλο σαλόνι τότε προτιμήστε ένα και μοναδικό μεγάλο φυτό και τοποθετήστε το σε μια μεγάλη γλάστρα στα χρώματα σας και τοποθετήστε τη δίπλα από έναν μεγάλο καναπέ ή μια ωραία πολυθρόνα!

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Be first to comment