Βάλε χρώμα στο βιογραφικό σου για να πάρεις τη δουλειά!

Μπορεί το  τα βιογραφικά σας μέχρι τώρα να ήταν ασπρόμαυρα αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να είναι έτσι και τώρα μιας και οι εποχές έχουν αλλάξει και δεν θα φοβηθούμε να κάνουμε το ένα βήμα παραπάνω.

Το στο βιογραφικό σας στην αναζήτηση για δουλειά είναι αυτό που θα σας δώσει την δική σας μοναδική ταυτότητα στο χώρο εργασίας σας και ίσως διαμορφώσει τις μελλοντικές σας σχέσεις με τους συναδέλφους σας. Και όταν λέμε χρώμα σε καμμία περίπτωση δεν εννούμε να κάνετε το βιογραφικό σας ουράνιο τόξο ή με καρδούλες ζωγραφισμένες στο κάτω μέρος της σελίδας.

Αρχικά θα πρέπει να αποφασίσετε ποιο είναι το χρώμα που σας αντιπροσωπεύει και θα »το κουβαλάτε» μαζί σας κατά τη διάρκεια του εργασιακού σας βίου.

Το κόκκινο. Χρησιμοποιήστε το κόκκινο για να εκφράσετε δράση, πάθος, δύναμη ή θάρρος.

Πορτοκάλι. Χρησιμοποιήστε πορτοκαλί για να εκφράσετε αποφασιστικότητα, ενθάρρυνση, δύναμη ή παραγωγικότητα.

Κίτρινο. Χρησιμοποιήστε κίτρινο για να εκφράσετε αισιοδοξία, θετικότητα, ενέργεια ή όραμα.

Πράσινο. Χρησιμοποιήστε πράσινο για να εκφράσετε το περιβάλλον, την ηρεμία, την ανάπτυξη ή την αναγέννηση.

Μπλε. Χρησιμοποιήστε το μπλε για να εκφράσετε την εμπιστοσύνη, την αξιοπιστία, την ακεραιότητα ή την αλήθεια.

Μωβ. Χρησιμοποιήστε μοβ για να εκφράσετε την πολυτέλεια, την πνευματικότητα, την έμπνευση ή την αξιοπρέπεια.

Που μπορείς λοιπόν να χρησιμοποιήσεις το χρώμα σου στο βιογραφικό? Οι ιδέες είναι πολλές! Βάλτο σε όλα τα link που παραθέτεις μέσα στο βιογραφικό σου. Υπογράμμισε το ονοματεπώνυμο σου. Βάλε την υπογραφή σου στο τέλος του βιογραφικού ή στην υπογραφή του ηλεκτρονικου ταχυδρομίου σου. Φέρε μαζί σου στη συνέντευξη κάτι με το χρώμα σου. Ένα μαντίλι ή ένα στυλό.

 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Be first to comment