Βόρακας για το σπίτι.

Θαυματουργό υλικό το οποίο το βρίσκεις σε καταστήματα με γεωπονικά είδη και κάνει θαύματα στο σπίτι σου. Στην λεκάνη , στην μούχλα , στην κουζίνα και τον φούρνο σου. Η τιμή είναι πολύ χαμηλή και αξίζει να υπάρχει σε κάθε σπίτι. Τι περιμένεις;

Βάλε στην λεκάνη σου μισή κούπα βόρακα άστο να δράσει και άφησε το να κάνει θαύματα όλη νύχτα , το πρωί τράβηξε το καζανάκι και ασε τον βόρακα να κάνει δουλειά.

Σε σημείο που έχει πιάσει μούχλα βάλε σε ένα vitex νερό και βόρακα και άφησε το εκεί δύο ώρες , θα πάθεις πλάκα με τα αποτελέσματα.

Στον νεροχύτη σου , εκεί πίσω στα πλακάκια , τρίψε καλά τα σημεία που έχουν μαυρίλες , βόρακα με γλυκερίνη. Θαύματα και χωρίς χημικές ουσίες.

Λοιπόν αν θέλεις να κάνεις γενική καθαριότητα στο σπίτι σου , χωρίς χημικές ουσίες αλλά με γρήγορα αποτελέσματα, έχε σε ένα ντουλάπι της κουζίνα σου , βόρακα!

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Be first to comment