Γαμήλιο ταξίδι… ένα όνειρο μόνο για δυο!

Γαμήλιο ταξίδι… ένα όνειρο μόνο για δυο! Συνήθως σκεπτόμαστε, το γαμήλιο ταξίδι μας να γίνει σε έναν προορισμό μακρινό, όπου δύσκολα θα πηγαίναμε, λόγω χρόνου, κόστους κλπ. Τα Εξωτικά ταξίδια είναι σίγουρα το όνειρο του καθενός μας, με την εξωτική ομορφιά τους, με τους αρχαίους πολιτισμούς και την γλυκιά ζωή τους!

Μερικά από τα καλύτερα μέρη και προορισμοί για Γαμήλια Ταξίδια, είναι σίγουρα τα παρακάτω, και τα υπογράφουμε προσωπικά! Ανεπτυγμένα, Οργανωμένα, Ασφαλή, έχουν όλα απίστευτη ομορφιά να ανακαλύψετε, και μάλιστα οχι απαραίτητα ακριβά, αλλά αντίθετα με πολύ καλές τιμές σε σύγκριση με Ευρώπη, ή και Ελλάδα!

Μπαλί

Το Νησί των Θεών και των Δαιμόνων, Μαγικό και Μυθικό, με βουνά ψηλότερα από τον Όλυμπο, λίμνες σε οροπέδια, τροπικές κοιλάδες και εξωτικές παραλίες, είναι διάσημο στον κόσμο για δεκάδες διαφορετικούς λόγους. Για την ομορφιά, την αρχιτεκτονική, το θέατρο, τους κλασικούς χορούς, την ιστορία, την θρησκεία-μυθολογία που κυριαρχεί στην ζωή τους και σήμερα.

Μαλδίβες

Το καλοκαίρι είναι παντοτινό στις Μαλδίβες, και όλο το χρόνο θα βρείτε πολλές προσφορές! Ο ΚΑΙΡΟΣ είναι μεν πιο υγρός κάποιους μήνες από τον υπόλοιπο χρόνο, άρα στατιστικά περισσότερες πιθανότητες βροχών, αλλά οι Μαλδίβες είναι ευλογημένες με ήπιες καιρικές συνθήκες, σε αντίθεση με άλλα μέρη που έχουν τυφώνες, μουσώνες κλπ!

Μαυρίκιος

Ο Μαυρίκιος θα σας μαγέψει, θα σας ανανεώσει, και θα σας κάνει να νιώσετε ότι είστε από τους λίγους εκλεκτούς που είχατε την τύχη να κάνετε διακοπές σε αυτόν τον επίγειο παράδεισο… Μια όαση ηρεμίας στην καρδιά του Ινδικού Ωκεανού,  με ακτές σπάνιας ομορφιάς που θα σας κάνουν να αναπολείτε τις διακοπές σας ξανά και ξανά!

Κούβα

Όλη η Ομορφιά της Καραϊβικής, όλο το Χρώμα, όλο το Πάθος για την χαρά της ζωής,  οι πιο διάσημες παραλίες, οι πιο όμορφες πόλεις, η πιο γεμάτη Ιστορία, όλα υπάρχουν στην Κούβα!

Σεϋχέλλες

Τα 115 νησιά του Αρχιπελάγους των Σεϋχελλών είναι ακόμα ένας επίγειος παράδεισος ηρεμίας και ομορφιάς στον Ινδικό Ωκεανό, και προσφέρουν τις ιδανικές καλοκαιρινές διακοπές όλον τον χρόνο στον επισκέπτη. Καταπληκτικές Παραλίες με άσπρη άμμο και κοκοφοίνικες είτε γρανιτένιες με εντυπωσιακούς σχηματισμούς βράχων και γαλαζοπράσινα νερά, με καταπράσινη τροπική βλάστηση και με το ήπιο κλίμα του Ινδικού Ωκεανού, οι Σεϋχέλλες είναι προορισμός που θα σας μείνει αξέχαστος!

Νεα Υόρκη

Η πόλη με τα χίλια πρόσωπα που έδωσε το όνομά της στο όνειρο και την υπερβολή. Γνωρίστε τη Νέα Υόρκη, την πιο φωτογραφημένη πόλη του κόσμου, τη θρυλική μεγαλούπολη των ΗΠΑ.

taxidevo.gr
two reasons

Δύο... Ο πιο όμορφος αριθμός! Γιατί το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις, γιατί μου αρέσει ακόμα να βλέπω "δύο ξένους", γιατί είναι μαγικό να έχεις δύο λόγους για να ζείς, να προσπαθείς και να καταφέρνεις... Γιατί δύο ψυχές μου χάρισαν τη ζωή! Γιατί "DD"... Το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως!(Μ. Στόκας, Υπνόσακος)

Comments are closed.