Γιατί πρέπει να αερίζεται το σπίτι;

Γιατί πρέπει να αερίζεται το σπίτι; Γιατί έρευνες έδειξαν πως ακόμη και τις πολύ κρύες μέρες του χειμώνα πρέπει να ανοίγουμε τις πόρτες του σπιτιού μας  για να φεύγουν τα μικρόβια που υπάρχουν ήδη στο σπίτι μας ακόμη και από τις ανάσες μας. Το σπίτι και οι χώροι του, όπως είναι το μπάνιο , οι κρεββατοκάμαρες , η κουζίνα αλλά και το σαλόνι μας πρέπει να ανακυκλώνουν τον αέρα, άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που μπαίνουμε σε ένα σπίτι που δεν το ανοίγουν καθόλου και λέμε την χαρακτηριστική έκφραση «μυρίζει κλεισούρα εδώ μέσα»

 

thehomeissue_ZenStyle_00-620x354

Το σπίτι πρέπει οπωσδήποτε να το αφήνουμε για δύο λεπτά έστω ανοιχτό και προς Θεού, όταν φεύγουμε να μην έχουμε κλειδώσει και τα παντζούρια μας, Το φυσικό φως είναι ότι καλύτερο για εξαφανίζονται τα βακτήρια και τα μικρόβια.

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Be first to comment