Για τον Αγ. Βαλεντίνο…

ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ…

(και πως το περίμενα δεν περιγράφεται ;p)

Του Αγ. Βαλεντίνου ήταν χτες  και όπου κι αν έριχνες το βλέμμα σου έβλεπες ζευγαράκια να περιπτύσσονται, κόκκιναροζάσπρα & πουα μπαλόνια καρδούλες να αιωρούντε χαρούμενα, αγόρια να σέρνουν τεράστια λούτρινα αρκούδια απο τ’αυτιά, κορίτσια να αγοράζουν Lacta απο το περίπτερο και να γράφουν πανω «είσαι το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής μου» με ένα μελιστάλαχτο χαμόγελο… και γενικά πλανάται στην ατμόσφαιρα μια γλυκεία ευτυχία και η πεποίθηση πως το άλλο μας μισό μας λάτρευε χτες που ήταν  του Αγ. βαλεντίνου!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bullshit!!!

Όσον αφορά εμένα δε θα έπαιρνα σοβαρά αυτή τη γιορτή ακόμα κι αν με απειλούσαν οτι θα μου έβαζαν φωτιά στην ντουλάπα μου…!!! Και εντάξει… καταλαβαίνω ότι είναι χαριτωμένη & καλοδεχούμενη όλη αυτή η εκδήλωση αγάπης … αυτο που δεν καταλαβαίνω όμως είναι γιατι θα πρέπει να εκδηλώνεται με ψυχαναγκαστικό τρόπο τη συγκεκριμμένη μέρα!

Ειλικρινά τώρα, και απευθύνομαι στους κάργα ερωτευμένους αναγνώστες… δεν θα ήταν καλύτερα αν τα λουλούδια/την κάρτα με αυτά που νοιώθει/τον τεράστιο πλην εντελώς άχρηστο αρκούδο… σας τα πρόσέφεραν μια άσχετη μέρα… μια μέρα που δε θα το περιμένατε?

Δεν θα ήθελα να παρεξηγηθώ… δεν αφορίζω ούτε το συνάισθημα, ούτε τις όποιες εκδηλώσεις αγάπης! Αντίθετα τα θεωρώ απαραίτητα στη ζωή μας… και τα θεωρώ τόσο σημαντικά ωστε να αρνούμαι να τα τυποποιήσω με οποιονδήποτε τρόπο!!! Κορίτσια μου, το να μη πάρετε σήμερα στα χέρια σας ένα απο όλα αυτα τα μαρκετινιστικά προϊόντα μιας πολύ καλά στημμένης αγοράς, δε σημαίνει πως δε σας αγαπάει! – και αναφέρομαι στα κορίτσια γιατι το σύνηθες σε αυτή την περίπτωση είναι τα παράπονα να προέρχονται απο εμάς και μ’αρέσει να αποδίδω τα του Καίσαρος τω Καίσαρι!

Βέβαια.. αν το κοιτάξουμε απο μια αλλη οπτική.. τοτε ναι! Αγόρια αγοράστε αρκούδους/ λουλούδια/κάρτες/ μπαλόνια για να τονώσετε την αγορά που το έχει ανάγκη! Μόνο στις ΗΠΑ, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, υπολογίζεται ότι ο μέσος όρος των χρημάτων που θα δαπανήσουν οι καταναλωτές για το ταίρι τους φτάνει τα 95 ευρώ, κάτι που θα οδηγήσει στην τόνωση της οικονομίας με ένα ποσό που αγγίζει τα 3,1 δισ. ευρώ! Σύμφωνα με τις αμερικανικές χαρτοβιομηχανίες, κάθε χρόνο στις 14ης Φεβρουαρίου, οι κάρτες που αγοράζονται φτάνουν τα 72 εκατομμύρια – οικολογία ώρα μηδέν !!!

Πάραυτα εγω θα συνεχίζω να πιστεύω πως το να είσαι ερωτευμένος είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το να είσαι αυθόρμητος! Ο έρωτας σαν συναίσθημα δεν υπόκειται ούτε σε κανόνες λογικής ούτε σε νόρμες… δεν «πρέπει» να κάνεις τίποτα! Κάνεις ότι νοιώθεις… και προσωπικά δεν έχω καλύτερο απο αυθόρμητες και απρόσμενες «αποδείξεις» αγάπης!

Από την Κατερίνα Φ.

katerina_cheapandchic@hotmail.com

 

 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.