ΓΟΥΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…

Την χειμερινή μας γκαρνταρόμπα μπορεί ήδη να την έχουμε οργανώσει αλλά προχωρώντας προς τις γιορτές υπάρχει πάντα το περιθώριο να την εμπλουτίσουμε χωρίς να επηρεάσουμε τον προϋπολογισμό που τόσες περικοπές δέχεται τελευταίως.

Δυο πολύ μοδάτα κ πολυμορφικά υφάσματα μπορούν να πάρουν την θέση τους
στην ντουλάπα μας σε διάφορες μορφές κ σε πολλά χρώματα! Ποια είναι αυτά? Η γούνα κ η δαντέλα!!!

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.

Η γούνα φέτος έχει στεφθεί ως η βασίλισσα των πανωφοριών και κάνοντας μια βόλτα στην αγορά μπορούμε να προμηθευτούμε μια μαύρη ή γκρι midi ζακέτα που θα φοράμε χαλαρή και με jeans το πρωί και με φαρδιά χρωματιστή ζώνη το βράδυ.

Μια πιο χαριτωμένη και πιο girly εμφάνιση αποτελεί η επιλογή ενός bolero σε pastels  χρώματα.


,που επίσης θα μπορούσε να προστεθεί πάνω από πρωινό η βραδινό ντύσιμο.

Αν πάλι θεωρείτε ότι η τάση αυτή παραείναι για το στυλ σας, μπορείτε να αρκεστείτε σε ένα κασκόλ σε γήινες αποχρώσεις. Ακόμα και έτσι… πάλι μέσα στην μόδα θα είστε!!
Το δεύτερο στοιχείο που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα μας φέτος τον χειμώνα είναι η δαντέλα. Αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε εδώ είναι ο τύπος της δαντέλας και όχι τόσο το χρώμα .

Έτσι ,λοιπόν, διαλέγουμε για παράδειγμα μία gypour δαντελένια πρωινή μπλούζα σε μπεζ, κυπαρισσί ή μωβ χρώμα ενώ προτιμάμε ένα midi μαύρο φόρεμα από chantilly δαντέλα ,που τόσο θα το φορέσουμε εν όψει γιορτών!

Είναι αλήθεια ότι η τάση αυτή της δεκαετίας του ’40 που χαρακτηρίζει την φετινή μόδα και προστάζει γούνα και δαντέλα, μπορεί σε μερικές να φαντάζει υπερβολική.

Ένα μικρό γούνινο clutch bag η μία δαντελένια στέκα για τα μαλλιά ,

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.