Γράμματα παντού…

Ας ξεφύγουμε λίγο από τη κλασσική πλήν όμορφη εικόνα του χώρου μας και ας δούμε πως μπορούμε να κάνουμε τους τοίχους μας να διαφέρουν από τους τοίχους όλων των άλλων σπιτιών.

Πάρε φελιζόλ όχι μεγάλου πάχους (2,5-3,0 εκατοστά) και σχεδίασε πάνω του με ένα μολύβι γράμματα ή σχέδια και με πολύ προσοχή κόψε με το κοπίδι πάνω στις γραμμές. Αν το κοπίδι είναι σε καλή κατάσταση το λεπτό φελιζόλ κόβεται πανεύκολα.

Στη συνέχεια μπορείς είτε με σπρέι να βάψεις τα κομμάτια που έκοψες (παντα σε εξωτερικούς χώρους…), είτε με λεπτό χαρτόνι από βιβλιοπωλείο το οποίο βγαίνει με διάφορα σχέδια και χρώματα.

Επίσης στα χρωματοπωλεία υπάρχουν φοβερά χρώματα σε σπρέι που δεν μπορείς να φανταστείς! Δοκίμασε ανεπιφύλακτα το χρυσό!

Δεν είναι ανάγκη να γεμίσεις όλους τους τοίχους σου με γράμματα… διάλεξε εσύ τον χώρο που θέλεις να αναδείξεις και αυτό θα είναι αρκετό… Η πολυχρωμία θα φωτίσει το δωμάτιο και θα αναδείξει τη stylish εκδοχή του..

DIY λοιπόν και καλή επιτυχία!

πηγή:  http://www.shelterness.com

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.