Γρήγορα κόλπα για όγκο στα μαλλιά

Γρήγορα κόλπα για όγκο στα μαλλιά. Όταν τρέχεις τα πρωινά να βγες έξω από την πόρτα χωρίς να προλαβαίνεις να πάρεις ανάσα και μπαίνεις στο ασανσέρ αρχίζει η απογοήτευση… «πως είναι έτσι τα μαλλιά μου»! Υπάρχουν λύσεις για μην σου ξανασυμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο… Γρήγοροι και εύκολοι τρόποι για να δώσεις όγκο στο λεπτό χωρίς καμία ιδιαίτερη προσπάθεια…

lousimo-mallion

Ζωντανέψει τις ρίζες σου… Ο σωστότερος όγκος ξεκινάει από τη ρίζα. Κάνοντας μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής στο ντουζ τονώνεις την ρίζα σου και τα μαλλιά σου.

TATIANA HAIR EXTENSIONS

Hair Extensions… Ο εύκολος και γρηγορότερος δρόμος του όγκου. Αγόρασε μια τρέσα με clips για άμεσο αποτέλεσμα!

Comair-Hot-Rollers

Ζεστά Rollers… Λοιπόν, όσο μεγαλύτερη είναι η μπούκλα τόσο περισσότερο όγκο έχουν τα μαλλιά. Για να επιτευχθεί η μεγαλύτερη μπούκλα προτίμησε ζεστά rollers… Κοιμήσου λίγο πιο άβολα αλλά το πρωί δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου!

431f68f7407a0569893d21811c5e220d_L

Υπόθεση κοτσίδα… γνωστό ανά τον κόσμο και τραγικά απλό. Αν το βράδυ πιάσεις τα στεγνά μαλλιά σου μια ψηλή χαλαρή κοτσίδα ή έναν κότσο και τα αφήσεις κάτω, ακόμα και μέσα στο ασανσέρ (που λέγαμε πριν) θα έχεις τον όγκο που χρειάζεσαι στα μαλλιά χωρίς καμία κατήφεια.

ygeia555

Αλλαγή κατεύθυνσης… αλλάζοντας την κατεύθυνση που συνήθως στεγνώσεις να μαλλιά σου δημιουργείς όγκο στη ρίζα σου.

two reasons

Δύο... Ο πιο όμορφος αριθμός! Γιατί το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις, γιατί μου αρέσει ακόμα να βλέπω "δύο ξένους", γιατί είναι μαγικό να έχεις δύο λόγους για να ζείς, να προσπαθείς και να καταφέρνεις... Γιατί δύο ψυχές μου χάρισαν τη ζωή! Γιατί "DD"... Το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως!(Μ. Στόκας, Υπνόσακος)

Be first to comment