Διακόσμησε το σπίτι σου με κίτρινο και χρυσό

Το κίτρινο και το χρυσό χρώμα είναι η ερμηνία ενός καλού φενγκ σουι.Και τα δύο χρώματα είναι η έκφραση της ζωτικής ενέργειας του ήλιου που φέρνει φως και ζωή σε όλα τα όντα.

Το χρώμα του χρυσού υποδηλώνει τον πλούτο ενώ του κίτρινου υποδηλώνει την ευτυχία και τη ζεστασιά.

  1. Κρεββατοκάμαρα

Βάλτε μερικές »πιτσιλιές» από κίτρινο και χρυσό στο υπνοδωμάτιο σας. Θα σας φέρει τη πολυπόθητη ζεστασιά και »πυρκαγιά» που πολλές φορές λείπει από αυτό το δωμάτιο.

2.Σαλόνι

Λίγο χρώμα χρυσού στο σαλόνι σας θα σας φέρει μια εξαιρετικλη ενέργεια. Μια ταπετσαρία σε ένα τοίχο ή έστω και 2 χρυσά μαξιλάρια θα κάνουν τέλεια τη δουλεία τους. Χρησιμοποιήστε επίσης σαν ιδέα χρυσές κουρτίνες ή κάποια χρυσά κεριά.

3. Κουζίνα

Στη κουζίνα το κίτρινο χρώμα ενδύκνειται πολύ. Το κίτρινο χρώμα βοηθάει στη πέψη αλλά και θα κάνει το χώρο της κουζίνας πολύ πιο ζωντανό και ευτυχισμένο. Βάψτε κίτρινα τα ντουλάπια σας η βάλτε ωραία κίτρινα λουλούδια!

 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Be first to comment