Διαμονή στη Θεσσαλονίκη

HOTEL EGNATIA PALACE (Εγνατίας 61-2310 222900)

Το Egnatia Palace Hotel είναι ένα Art Hotel 4 αστέρων που προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα ενός city hotel σε συνδυασμό με τις ανέσεις ενός spa resort.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης δίπλα στην πλατεία Αριστοτέλους, εκεί όπου το χθες και το σήμερα συνδυάζονται απόλυτα. Γνωρίστε από κοντά την υψηλή αισθητική, τη διακριτική πολυτέλεια και την άψογη επαγγελματική εξυπηρέτηση που μπορεί να σας προσφέρει.

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ 80,00 Ευρώ

ΔΙΚΛΙΝΟ 90,00 Ευρώ

J. SUITE 110,00 Ευρώ

 

HOTEL EGNATIA (Αντιγονιδών 16-2310 530675)

Το ξενοδοχείο Εγνατία εγγυάται για την άνετη διαμονή σας σ’ ένα ευχάριστο περιβάλλον με εξαιρετική διακόσμηση, μοντέρνο design και πάνω απ’ όλα φιλική και άψογη εξυπηρέτηση σ’ ένα σύγχρονο κτίριο 6 ορόφων.

Σας περιμένει για να σας καλωσορίσει με ένα ζεστό, οικογενειακό περιβάλλον, να σας προσφέρει την άνεση που αναζητάτε και το φιλικό χαμόγελο που θα σας ξεκουράσει ενώ, παράλληλα, σας δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε μία από τις πιο ελκυστικές πόλεις της Ευρώπης.

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ 60 ,00 Ευρώ

ΔΙΚΛΙΝΟ 70,00 Ευρώ

ΤΡΙΚΛΙΝΟ 85,00 Ευρώ

ΤΕΤΡΑΚΛΙΝΟ 95,00 Ευρώ

 

HOTEL AEGEON (Εγνατίας 19-2310 522921)

Το Aegeon Hotel, πρόσφατα ανακαινισμένο, διαθέτει δωμάτια που προσφέρουν στον επισκέπτη όλες τις σύγχρονες ανέσεις, μέσα σε ένα οικογενειακό περιβάλλον.

Με πλούσια ιστορία 50 χρόνων, βαθιά γνώση της έννοιας «φιλοξενία» και εύκολη πρόσβαση και μετακίνηση διαθέτει το άνετο περιβάλλον και τη φιλική εξυπηρέτηση που απαιτείται ώστε να νιώσετε οικεία.

Η διαμονή σας τόσο για λόγους αναψυχής όσο και για επαγγελματικούς παίρνει άλλες διαστάσεις.

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ 45,00 Ευρώ

ΔΙΚΛΙΝΟ 55,00 Ευρώ

ΤΡΙΚΛΙΝΟ 65,00 Ευρώ

 

HOTEL PEREA (Ακτής 3 Περαία περιοχη αεροδρομίου-23920 21315)

Το ξενοδοχείο Perea Hotel βρίσκεται 5χμ από το αεροδρόμιο Μακεδονία και σας προσφέρει μια αναπαυτική διαμονή με θέα τη θάλασσα αλλά και την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ένα σύγχρονο κτίσμα με όλες τις απαραίτητες ανέσεις, φιλικό περιβάλλον, μοντέρνα αρχιτεκτονική, καλαίσθητη διακόσμηση και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φιλοξενίας, όλο το χρόνο, που χαρακτηρίζονται από επαγγελματική συνέπεια και ανθρώπινη ζεστασιά.

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ 45,00 Ευρώ

ΔΙΚΛΙΝΟ 55,00 Ευρώ

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.