Δουλειά στο εξωτερικό

Δυστυχώς η χαμηλού επιπέδου  επαγγελματική εξέλιξη και τα χαμηλά εισοδήματα έχουν κάνει ολοένα και περισσότερους νέους να ψάχνουν για δουλειά στο εξωτερικό.

Αν έχεις πάρει στα σοβαρά ένα τέτοιο ενδεχόμενο υπάρχουν μερικά tips που πρέπει να προσέξεις για να μη βρεθείς προ εκπλήξεως αλλά και για να κάνεις την καλύτερη επιλογή.

Βρες την κατάλληλη χώρα.

Μάθετε τα πάντα για την χώρα στην οποία θέλετε να πάτε για δουλειά. Φροντίστε να γνωρίζετε τουλάχιστον Αγγλικά που είναι διεθνής γλώσσα. Θα πρέπει να γνωρίζετε πως στις χώρες της ΕΟΧ τα πράγματα είναι πιο εύκολα αφού σαν Έλληνες δεν χρειάζεται να εκδώσετε ειδική άδεια εργασίας. Επίσης σε αυτές τις χώρες τα αεροπορικά εισιτήρια είναι πολύ πιο φθηνά από χώρες εκτός ΕΟΧ. Πρέπει να σας απασχολήσουν και άλλα θέματα όπως το φορολογικό σύστημα ,  οι κλιματολογικές συνθήκες, η εγληματικότητα.

Αναζήτηση εργασίας

Ο πιο εύκολος και έγκυρος τρόπος αυτή τη στιγμή είναι το internet. Βρείτε ιστοσελίδες προσφοράς εργασίας στο εξωτερικό , συμπληρώστε με προσοχή τις απαραίτητες φόρμες και αναζητήστε τις αγγελίες που αντιστοιχούν στα δικά σας κριτήρια. Δώστε βάση μόνο σε έγκυρα site και όχι σε αυτά που υπόσχονται θησαυρούς σε χρόνο dt.

Η απόφαση είναι δική σας. Τολμήστε το.

Σύμφωνα με έρευνες τα τελευταία 15 χρόνια στην Ελλάδα 550.000 Έλληνες έχουν μεταναστεύσει στο εξωτερικό αναζητώντας καλύτερες συνθήκες εργασίας και ποιοτικό επίπεδο ζωής.

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.