εικόνες βγαλμένες από παραμύθια

Αυτό που πρόκειται να δείτε δεν είναι σε καμία περίπτωση αποτέλεσμα Photoshop. H Ρωσίδα φωτογράφος Katerina Plotnikova κατάφερε να δημιουργήσει υπέροχες εικόνες βγαλμένες από παραμύθια.

Για τις ανάγκες της φωτογράφισης, μαζί με τα μοντέλα πόζαραν πανέμορφα ζώα, κάποια από τα οποία δεν έχουμε την ευκαιρία να βλέπουμε κάθε μέρα στην ζωή μας.

Μπορεί η  συγκεκριμένη φωτογράφιση να φαίνεται επικίνδυνη αλλά στην πραγματικότητα έγινε με την βοήθεια ειδικών εκπαιδευτών. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχουν οι λήψεις  από  τα παρασκήνια, απεικονίζοντας το μεγαλείο της συνύπαρξης των κοριτσιών  με τα  εντυπωσιακά ζώα. Η φύση πρωταγωνιστεί και συναρπάζει.

Φιλιά, Αγάπη

katerina-plotnikova-photography-19

katerina-plotnikova-photography-23

Υ.Γ.  «Στη μέση του χειμώνα, ανακάλυψα τελικά ότι μέσα μου υπάρχει ένα αόρατο καλοκαίρι»  (Άλμπερτ Καμύ)

Via: www.boredpanda.com

 

Agapi

Εγώ λοιπόν είμαι η Αγάπη. Μου αρέσει το καλοκαίρι και μόνιμη επιθυμία μου είναι να είμαι μαυρισμένη όλο το χρόνο (δυστυχώς δεν γίνεται!). Αγαπώ τις μεγάλες δερμάτινες τσάντες, τα έθνικ κοσμήματα, τα αρχαιοελληνικά σανδάλια και τον Μάικλ Φασμπέντερ. Τα εκατομμύρια άλλα πράγματα που μου κινούν το ενδιαφέρον , με συναρπάζουν, που βρίσκω έξυπνα, έχω βάλω στόχο, όταν τα ανακαλύπτω, να τα μοιράζομαι μαζί σας. Αυτή άλλωστε είναι και η μεταξύ μας συμφωνία. Είμαι σίγουρη ότι θα περάσουμε καλά μαζί. Υ.Γ. Η ζωή είναι σαν να κάνεις ποδήλατο. Για να διατηρείς την ισορροπία, πρέπει να βρίσκεσαι σε κίνηση... (Άλμπερτ Αϊνστάιν)

Comments are closed.