ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤO ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ & KING GEORGE

Τις γιορτινές μέρες, τα Ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία και King George ετοιμάζονται να εκπλήξουν ευχάριστα τους καλεσμένους τους με τις Χριστουγεννιάτικες ιστορίες τους. ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤO ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ & KING GEORGE

Alexander's-Cigar-Lounge-3

 

Στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία ο γνωστός και πολυταξιδεμένος Καρυοθραύστης θα στέκεται στην είσοδο, ανυπομονώντας να σας καλωσορίσει. Η πόρτα θα ανοίξει και το ψηλό και φουντωτό δέντρο θα βρίσκεται αναμμένο στο χώρο του λόμπυ στολισμένο με πολύ μεράκι. Το πιο κατάλληλο σημείο για να βγάλετε μία Χριστουγεννιάτικη φωτογραφία με τους αγαπημένους σας.

Προχωρώντας πιο μέσα θα βρεθείτε σε ένα από τα πιο μαγευτικά lounges της πόλης, το Winter Garden όπου και φέτος από τις 6 Δεκεμβρίου ο Ζαχαροπλάστης μας θα επιμελείται έναν εορταστικό μπουφέ με μοναδικά εδέσματα και γλυκά για να συνοδεύσετε τον καφέ, την ζεστή σοκολάτα ή το τσάι σας. Μη ξεχάσετε να μας ρωτήσετε για τα Χριστουγεννιάτικα είδη προς πώληση!

Ακριβώς δίπλα, το Ξενοδοχείο King George στολισμένο με στοιχεία που παραπέμπουν στην κλασική σκακιέρα, ο «Βασιλιάς» ετοιμάζεται να μαγέψει τους επισκέπτες του και να τους διηγηθεί την δική του ιστορία. Σε αυτό ασπρόμαυρο σκηνικό είμαστε όλοι έτοιμοι να σας χαρίσουμε μία απόλυτη «ρουά ματ» Χριστουγεννιάτικη εμπειρία.

Επιλέξτε το σκηνικό που σας ταιριάζει και γιορτάστε μαζί μας τις πιο λαμπερές μέρες του χρόνου. Μάθετε περισσότερα για τα εορταστικά μενού που επιμελήθηκε ο Executive Chef Σωτήρης Ευαγγέλου που πάντα εκπλήσσει με τους γευστικούς του συνδυασμούς. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το εορταστικό πρόγραμμα για τα εστιατόρια GB Roof Garden και Tudor Hall μπορείτε να επισκεφθείτε το παρακάτω link:
http://issuu.com/grandebretagne/docs/gb_kg-christmas-brochure

Τέλος, εκμεταλλευτείτε τα εορταστικά πακέτα διαμονής που προσφέρουν τα δύο κεντρικά ξενοδοχεία και ζήστε αξέχαστες στιγμές. Επισκεφτείτε τώρα την εορταστική μας ιστοσελίδα και δείτε τις φετινές προσφορές: http://exclusives.lc.com/athens/christmas

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Be first to comment