Ελένη Δήμου – Παναγιώτης Πετρακής ¨Αντιθέσεις¨

Η Ελένη Δήμου με τον Παναγιώτη Πετράκη ετοίμασαν ένα πρόγραμμα όλο εκπλήξεις και αντιθέσεις! Ένα πρόγραμμα με τραγούδια που όλοι αγαπάμε, χορεύουμε και διασκεδάζουμε με αυτά.

antitheseis

Εκατό τραγούδια από την ελληνική και την παγκόσμια δισκογραφία χώρεσαν σ’ ένα τρίωρο χορταστικό πρόγραμμα!Έτσι η μοναδική Ελένη Δήμου και ο εξαιρετικός Παναγιώτης Πετράκης θα μας ξεσηκώσουν και θα μας κάνουν να σιγοψιθυρίσουμε μαζί τους τραγούδια λαϊκά αλλά και έντεχνα, τραγούδια από την rock αλλά και από την pop σκηνή, τραγούδια reggae, ερωτικές μπαλάντες. Τραγούδια που θα μας κάνουν να ξεχάσουμε την καθημερινότητα και θα μας ταξιδέψουν σε ανέμελες εποχές. Κάθε Δευτέρα η Ελένη Δήμου και ο Παναγιώτης Πετράκης σας περιμένουν στις «Γραμμές»!

Μουσική Σκηνή Γραμμές > Γκάζι – Βοτανικός – Κεραμεικός
Διεύθυνση: Λεωφόρος Κωνσταντινουπόλεως 111 Τηλέφωνο: 210-3414350
Δευτέρα: 22:30
Από 28 Οκτωβρίου 2013

Είσοδος (με μπύρα ή κρασί): 10€

Φιάλη ουίσκι ανά 4 άτομα: 100€ (κομπλέ)

Κρασί ανά δύο άτομα: 50€

Τηλ. κρατήσεων: 210 3414350

 

Πηγή artandlife.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.