Ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο

Υπάρχουν ευκαιρίες απόδρασης με δράση, ακόμη και για τα πιο απίθανα αθλήματα, αρκεί να τις αναζητήσεις.Το skydiving είναι ένα από τα εντυπωσιακότερα, extreme sports. Ίσως, το άθλημα με τις μεγαλύτερες εκκρίσεις αδρεναλίνης! Για τους Αθηναίους, μπορείτε να το κάνετε στο αεροδρόμιο Γενικής Αεροπορίας στην Πάχη Μεγάρων και για τους βορειοελλαδίτες στοαεροδρόμιο στο Πολύκαστρο του Κιλκίς.

Εκεί, θα σας περιμένει ένας από τους πιο δραστήριους, στην Ευρώπη, συλλόγους ελεύθερης πτώσης με αλεξίπτωτο, οι Hellenic Skydivers. Ο Γιάννης Λυκάκης και η Μαρία Καμπούροβαείναι, εδώ και αρκετά χρόνια, ένα αχτύπητο εκπαιδευτικό δίδυμο, που έχει μυήσει δεκάδες, περισσότερο ή λιγότερο τολμηρούς, φίλους του αεραθλητισμού στο αλεξίπτωτο, σε αυτό που λέμε, αλλιώς, ελεύθερη πτώση (sky diving). Έχοντας την πιστοποίηση της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας, προσφέρουν εκπαίδευση με τη μεγαλύτερη ασφάλεια και τη σιγουριά ότι αυτά που θα μάθετε θα σας οδηγήσουν στο sky diving, με όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές.

Κυριότερος παράγοντας, που σου παρέχει αυτή την αίσθηση ασφάλειας, είναι ότι από τη στιγμή που θα αφήσεις το αεροπλάνο και θα βρεθείς εκεί ψηλά, να αγναντεύεις τη γη, τουλάχιστον από τα 3.000 πόδια,διαθέτεις 4 μηχανισμούς ασφαλείας, 4 ασφαλιστικές δικλείδες για την ασφαλή προσγείωσή σου, που κάνουν την πιθανότητα ατυχήματος, μηδαμινή. Στην πλάτη σου κουβαλάς, γερά ασφαλισμένα πάνω σου, δύο αλεξίπτωτα, ένα βασικό κι ένα εφεδρικό τα οποία διαθέτουν από έναν αυτόματο μηχανισμό ενεργοποίησης, σε περίπτωση που χάσεις την ψυχραιμία σου ή τις αισθήσεις σου, κατά τη διάρκεια της πτώσης.

Πως θα φτάσετε στις βάσεις για το αλεξίπτωτο

Το Αεροδρόμιο γενικής Αεροπορίας στην Πάχη μεγάρων βρίσκεται ανάμεσα στην Πάχη και το μεγάλο Πεύκο. Θα ακολουθήσεις την παλιά Εθνική, θα στρίψεις προς την Πάχη μεγάρων και σε συγκεκριμένο σημείο θα δεις πινακίδα που σε στέλνει αριστερά προς την είσοδο του αεροδρομίου. Το αντίστοιχο αεροδρόμιο στο Πολύκαστρο, βρίσκεται ενάμιση χιλιόμετρο από την ομώνυμη πόλη και 10 χιλιόμετρα από το Κιλκίς. Στην Εθνική οδό, απλά θα επιλέξεις την έξοδο για Πολύκαστρο-Νέα Καβάλα.

Ελεύθερη πτώση – Πληροφορίες

Hellenic Skydivers: (Λυκάκης Ιωάννης 6944 984312).

www.skydivegreece.gr

Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία: www.elao.gr

πηγή: enet

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.