Εμείς φάγαμε στο Burger Joint! Εσείς??

Δεν είναι μόνο οι φοβερές γεύσεις στον ουρανίσκο αλλά και ο καταπληκτικός χώρος που που δημιουργεί μια αίσθηση από πέτρινα bar της Νέας Υόρκης!

Το «the burger joint» άρχισε να λειτουργεί τον Φεβρουάριο του 2011, στην Γλυφάδα. Η εμπειρία μας σε ό,τι αφορά την εστίαση και η πολυετής θητεία μας στα εστιατόρια σε Νέα Υόρκη και Αθήνα, όπως τα Green Kitchen, Casa di Pasta, Silver Star, Cubanita, αποτέλεσαν τις προδιαγραφές και τα δεδομένα για την δημιουργία ενός πρωτότυπου, αλλά και πρότυπου burger joint.

phoca_thumb_l_imk38825s

Τα burgers τα οποία πλάθονται καθημερινά, είναι 100% από φρέσκο μοσχαρίσιο κρέας Black Angus, δικής μας εισαγωγής από Αμερική και Αυστραλία και ψήνονται medium-well ώστε να είναι ζουμερά και απολαυστικά, με το που θα δοθεί η παραγγελία.

phoca_thumb_l_imk38971bs

phoca_thumb_l_imk38843as

Τα ψωμιά των burger είναι δίκη μας συνταγής homemade και ψήνονται κάθε πρωί, ώστε να είναι φρέσκα και πιο γευστικά. Οι πατάτες είναι φρέσκες και τηγανίζονται σε καλαμποκέλαιο. Τα λαχανικά μας είναι και αυτά φρέσκα και διαλεγμένα. Οι δε sauces, είναι συνταγή του chef και φτιάχνονται καθημερινά στο κατάστημα. Το λάδι που χρησιμοποιείται στις σαλάτες και τις sauces είναι extra παρθένο από την Κρήτη. Τέλος, τα γλυκά και τα παγωτά είναι πάντα φρέσκα δικής μας συνταγής και παραγωγής και φτιάχνονται από την Pastry chef ώστε να τελειώσει ευχάριστα ένα γεύμα ή ένα δείπνο… Καλή απόλαυση!

Υγ: Μη ξεχάσετε να συνοδεύσετε το burger με μια λεμονάδα από λεμόνι!

Διεύθυνση

Φοίβης 17
Γλυφάδα
16674
210 8940260

Σολωμού Διονυσίου 4
Νέο Ψυχικό
15451

210 6712222

konstantinos k

Αμφίχειρας κλέφτης ιδεών, σοφέρ μεθυσμένων ψυχών, ζωγράφος πλαστών εικόνων, έμπορος ακριβής ιστορίας, ίκαρος χωρίς φτερά.

Be first to comment