Ενναλακτικά τραπεζάκια …από την Σισσυ Φειδά

 Πάντα χρειάζεται ένα βοηθητικό τραπέζι δίπλα στον καναπέ, σε μία πολυθρόνα ή στο κρεβάτι. Σε αυτή τη βοηθητική επιφάνεια, πέρα από τη χρηστική της δυνατότητα, μπορεί να δημιουργηθεί μία ενδιαφέρουσα γωνιά, με τα ξεχωριστά μας αντικείμενα, με κάποια οικογενειακά κειμήλια ή ακόμα και ένα ωραίο art-stand.Ενναλακτικά τραπεζάκια …από την Σισσυ Φειδά

ba920ad02e3fb50583e8c4668f39ef8c

Εσείς μπορείτε να δώσετε μία ακόμα πιο ξεχωριστή πινελιά, επιλέγοντας αντί για ένα συμβατικό βοηθητικό τραπέζι, κάποιο καλοδιατηρημένο παλιό μπαούλο, όμορφα κουτιά, μεγάλες μαξιλάρες που πάνω θα τοποθετήσετε μία επιφάνεια από γυαλί, κάποιο στιλάτο σκαμπό, πρωτότυπα trace-stands σε έντονα χρώματα ή ακόμα και χώρο από τα σκαλοπάτια που βρίσκονται κοντά στο εκάστοτε κάθισμα.

πηγή:sissyfeida.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.