ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΑΣ

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ  ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΑΣ

ktima_gamou_times

 

1. Παντρευτείτε τον χειμώνα!

Προτιμήστε να κλείσετε ημερομηνίες γάμου από Νοέμβριο μέχρι Μάρτιο. Στο high season, (Μάιος με τέλη Οκτώβρη) οι τιμές είναι πάντα υψηλότερες! Αν κλείσετε μέσα στο high season δοκιμάστε και άλλες ημέρες από το παραδοσιακό Σάββατο. Tα κτήματα γάμου για δεξιώσεις έχουν μεγαλύτερη διαθεσιμότητα και σίγουρα θα κλείσετε καλύτερη τιμή! Στην Ελλάδα ο καιρός με ζεστές χειμωνιάτικες και φθινοπωρινές ημέρες προσφέρεται για τον γάμο σας. Οι γάμοι του χειμώνα είναι ιδιαίτεροι, με ζεστά χρώματα και υπέροχα νυφικά.

2. Νοικιάστε μια βίλα για τον γάμο σας!

Πέρα από τα κλασσικά κτήματα δεξιώσεων γάμου, τους πολυχώρους και τα εστιατόρια υπάρχουν ιδιωτικές βίλες με κήπους και πισίνες που μπορούν να φιλοξενήσουν τον γάμο σας. Αναζητήστε κατοικίες προς ενοικίαση στο  www.airbnb.gr .  Με 1000 ευρώ την βραδιά ίσως νοικιάσετε κάτι στην ποιότητα του κτήματος Νάσιουτζικ. Δοκιμάστε να κάνετε τον γάμο σας σε μη παραδοσιακούς χώρους γάμου, η Ελλάδα είναι γεμάτη ενδιαφέροντες εναλλακτικούς χώρους.

3. Φέρτε το δικό σας catering.

Με 40€- 50€ το κεφάλι τιμή για ένα γεύμα σίγουρα θα περιμένετε οι καλεσμένοι σας να φάνε χαβιάρι και σολωμό, στην πραγματικότητα θα φάνε κρέας μακαρόνια και σαλάτα. Μπορείτε να ψάξετε έξω από τις προσφορές των κτημάτων δεξίωσης και να βρείτε το δικό σας catering, με ποιοτικό φαγητό σε καλύτερη τιμή. Αναζητήστε εναλλακτικά catering και διασυνδεθείτε με το www.boroume.gr/sk/ οι μερίδες φαγητού που περισσεύουν  παραλαμβάνονται από φορείς και διανέμονται όπου υπάρχει ανάγκη.

4. Επενδυστε σε έναν wedding planner, διοργανωτη γαμου.

Οι αμοιβές τους κυμαίνονται από 500 με 1000 ευρώ. Αν και αρχικά ακούγεται σαν έξοδο, το να εμπιστευθείς ένα επαγγελματία είναι πάντα η καλύτερη λύση.  Οι επαγγελματίες γάμου, έχουν την γνώση και τους προμηθευτές να σας βρουν τις καλύτερες τιμές μέσα στο budget σας για όλες τις μικρές λεπτομέρειες από χειροποίητες μπομπονιέρες  και catering & να σας σώσουν από περιττά έξοδα και επιλογές που θα σας κοστίσουν. Πολλές φορές το φτηνό το πληρώνεις πολύ πιο ακριβά.

www.lulumeli

 

 

 

 

 

 

 

Κλείστε τον δικό σας γάμο τώρα! +30 697 811 7521

πηγή: lulumeli.com
Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.