Εξωτικό Ξενοδοχείο Μάριγκολντ

COMING SOON…

The Best Exotic Marigold Hotel

Έρχεται από την Odeon μια δραματική κωμωδία, που βασίζεται στο βιβλίο «These Foolish Things» της Ντέμπορα Μόγκαχ.

 

Ο υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθέτης Τζον Μάντεν («Shakespeare in Love») επιστρέφει με μια δραματική κωμωδία, που βασίζεται στο βιβλίο «These Foolish Things» της Ντέμπορα Μόγκαχ. Πρωταγωνιστεί ένα εξαιρετικό cast διακεκριμένων ηθοποιών, όπως οι Τζούντι Ντεντς («Nine»), Μάγκι Σμιθ (σειρά ταινιών «Harry Potter»), Τομ Ουίλκινσον (“Michael Clayton»), Μπιλ Νάι («Valkyrie»), καθώς και ο νεαρός πρωταγωνιστής του «Slumdog Millionaire», Ντεβ Πάτελ.

Ένα γκρουπ Βρετανών συνταξιούχων αποφασίζουν να «επενδύσουν» τη σύνταξή τους στην λιγότερο ακριβή και φαινομενικά εξωτική Ινδία. Έχοντας δελεαστεί από διαφημίσεις για το πρόσφατα ανακαινισμένο ξενοδοχείο Marigold και έχοντας οραματιστεί μια άνετη ζωή, φτάνουν εκεί και ανακαλύπτουν ότι το ξενοδοχείο αποτελεί πλέον «μια σκιά του εαυτού του». Αν και το νέο τους περιβάλλον είναι λιγότερο πολυτελές απ’ ό,τι περίμεναν, όλοι αλλάζουν για πάντα μέσα από τις κοινές τους εμπειρίες, ανακαλύπτοντας πως η ζωή και ο έρωτας μπορούν να ξεκινήσουν από την αρχή όταν αφήνεις πίσω το παρελθόν.

 

29 Μαρτίου στους κινηματογράφους

ΔΙΑΝΟΜΗ: ODEON, odeon.gr

 

by Ζακ Στιβακτάκης

Zak Stivaktakis

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.