Επετειακό iPhone x !

Το iPhone X  είναι ένα smartphone, το οποίο σχεδιάστηκε, κατασκευάζεται και πωλείται από την Apple Inc.

Παρουσιάστηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2017, μαζί με το iPhone 8 και το iPhone 8 Plus, στο Steve Jobs Theater, στο Apple Park, από τον CEO της εταιρίας, Tim Cook. Το iPhone X θα κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου 2017. Το συγκεκριμένο iPhone, αποτελεί επετειακή έκδοση για τα δέκα χρόνια της συσκευής, με το «X» να είναι το σύμβολο για τον αριθμό «10», στους Ρωμαϊκούς αριθμούς.

Από τις τρεις συσκευές που παρουσιάστηκαν το 2017, το iPhone X αποτελεί τη ναυαρχίδα της φετινής σειράς iPhone, με σκοπό να αναδείξει προηγμένες τεχνολογίες. Διαρροές, από κατασκευαστές θηκών για κινητά, από το fimware του HomePod, αλλά και από την τελική έκδοση του iOS 11, αποκάλυψαν αρκετά στοιχεία της συσκευής, μεταξύ αυτών, την οθόνη «Edge-to-Edge» τεχνολογίας OLED, την απουσία του κουμπιού αφετηρίας, την διπλή κάμερα με βελτιωμένη ανίχνευση βάθους και το σύστημα ξεκλειδώματος με αναγνώριση προσώπου, γνωστό ως Face ID.

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Be first to comment