Επιθεωρητής Wallander

Τι ?? Δεν έχεις ακόμη δει επιθεωρητή Wallander ? Υπάρχει σε όλα τα καλά videoclub. Αυτοτελή επεισόδια με αστυνομικές περιπέτειες που θα σε καθηλώσουν.

1495538-low_res-wallander

 

To «Wallander» είναι μια αστυνομική σειρά που προβάλλεται στο BBC One και είναι βασισμένη στα μυθιστορήματα του «Henning Mankell» με ήρωα τον αστυνομικό επιθεωρητή «Κερτ Γουάλαντερ (Kurt Wallander)» της πόλης του «Ύσταντ (Ystad στην Σουηδία. Τα βιβλία με ήρωα τον επιθεωρητή Γουάλαντερ είναι ιδιαίτερα δημοφιλή και έχουν αποδοθεί σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές πολλές φορές στα Σουηδικά αλλά αυτή είναι η πρώτη παραγωγή στα Αγγλικά.

Η πρώτη σαιζόν βασίστηκε στα βιβλία «Sidetracked»«Firewall» και «One Step Behind» και προβλήθηκε τον Νοέμβριο – Δεκέμβριο του 2008. Η σειρά κέρδισε για το «Sidetracked» το «British Academy Television Award for Best Drama Series» και τέσσερα από τα πέντε BAFTA για τα οποία προτάθηκε. Ο «Kenneth Branagh»κέρδισε το βραβείο «Βest Αctor» στα «35th Broadcasting Press Guild Television and Radio Awards» το 2009.

Η δεύτερη σαιζόν προβλήθηκε τον Ιανουάριο του 2010 και βασίστηκε στα βιβλία «Faceless Killers»«The Fifth Woman» και «The Man Who Smiled».

Η τρίτη σαιζόν προβλήθηκε τον Ιούλιο του 2012 και βασίστηκε στα βιβλία «An Event in Autumn»«The Dogs of Riga» και «Before the Frost».

Η τέταρτη και τελευταία σαιζόν θα προβληθεί το 2014 με τρία επεισόδια τα οποία θα βασίζονται στο «The White Lioness» και ένα διπλό επεισόδιο βασισμένο στο τελευταίο βιβλίο με τον επιθεωρητή Γουάλαντερ, το «The Troubled Man».

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.