Εσείς θα τολμούσατε να φορέσετε αυτά τα sneakers;

O Ricardo Tisci, καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Givenchy, σε μια συνεργασία έκπληξη με την Nike δημιούργησε την συλλογή Air Force 1 RT, η οποία από την πρώτη στιγμή μονοπώλησε έντονα το ενδιαφέρον. Εσείς θα τολμούσατε να φορέσετε αυτά τα sneakers;

1

Τα συγκεκριμένα sneakers  του εκκεντρικού Ιταλού σχεδιαστή μοιάζουν σαν έχουν έρθει από το μέλλον για να φορεθούν από τους πιο τολμηρούς. Όπως έχει παραδεχτεί και  ο ίδιος  από μικρός φορούσε τα αγαπημένα του Nike και πήγαινε να παίξει μπάσκετ με τους φίλους του και αυτός είναι και ο λόγος που τα αγαπάει τόσο πολύ.

4

Έτσι λοιπόν πήρε την απόφαση σε συνεργασία με την Nike να εξελίξει το κλασικό Air Force 1 σε κάτι διαφορετικό, καινούριο και πρωτοποριακό. “Για μένα το Air Force 1, δεν έχει να κάνει με το φύλο, δεν αφορά μια συγκεκριμένη πόλη, ούτε είναι για ένα συγκεκριμένο στυλ. Το κοινό αποφασίζει. Είναι δημοκρατικό. Είναι η αγάπη” δήλωσε ο Ricardo Tisci.

2

Η συγκεκριμένη συλλογή είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα Nike στην Αμερική, ενώ από αύριο, 11 Απριλίου, θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμα στο mrporter.com και στην μαύρη εκδοχή τους. Η  τιμή τους  κυμαίνεται περίπου από  174 έως 274 ευρώ.

Φιλιά, Αγάπη

5

Υ.Γ. “Σε αυτόν τον κόσμο υπάρχουν πολλών ειδών αγάπες, αλλά την ίδια ακριβώς αγάπη δεν την  συναντούμε  δυο φορές.” (F. Scott Fitzgerald)

Agapi

Εγώ λοιπόν είμαι η Αγάπη. Μου αρέσει το καλοκαίρι και μόνιμη επιθυμία μου είναι να είμαι μαυρισμένη όλο το χρόνο (δυστυχώς δεν γίνεται!). Αγαπώ τις μεγάλες δερμάτινες τσάντες, τα έθνικ κοσμήματα, τα αρχαιοελληνικά σανδάλια και τον Μάικλ Φασμπέντερ. Τα εκατομμύρια άλλα πράγματα που μου κινούν το ενδιαφέρον , με συναρπάζουν, που βρίσκω έξυπνα, έχω βάλω στόχο, όταν τα ανακαλύπτω, να τα μοιράζομαι μαζί σας. Αυτή άλλωστε είναι και η μεταξύ μας συμφωνία. Είμαι σίγουρη ότι θα περάσουμε καλά μαζί. Υ.Γ. Η ζωή είναι σαν να κάνεις ποδήλατο. Για να διατηρείς την ισορροπία, πρέπει να βρίσκεσαι σε κίνηση... (Άλμπερτ Αϊνστάιν)

Comments are closed.