Η Αρβανιτάκη στο Gazarte

Η Eλευθερία Αρβανιτάκη στο Gazarte.

“Πάμε ξανά στα θαύματα”

18/2,      25/2,    3/3,     10/3

Τιμές εισιτηρίων: 40€-35€-25€ & Όρθιοι 15€

Ώρα έναρξης: Σάββατο: 22.00, 18/2, 25/2, 3/3, 10/3

Προπώληση: Gazarte Τηλ : 210: 3452277    και ηλεκτρονικά: www.i-ticket.gr

Για μια ακόμα φορά η επίσκεψή μας στη «χώρα των θαυμάτων» γίνεται πραγματικότητα μέσα από τη φωνή και την παρουσία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη. Για μια ακόμα φορά το μαγικό όχημα της μουσικής μας ταξιδεύει μέσα από τα μοναδικά της τραγούδια – αυτά που ξέρουμε και αγαπάμε όλο και πιο πολύ, αυτά που ο χρόνος τα κάνει όλο και πιο καινούρια…

 

Αυτή τη φορά συναντάμε την Ελευθερία στο Gazarte. Μαζί με τους τέσσερις φίλους μουσικούς της γίνονται μια παρέα που παίζει και τραγουδά με δύναμη και συγκίνηση. Στο πρώτο μέρος, φτιάχνοντας έναν παρεϊστικο κύκλο, όπως στα after hours ενός νεανικού πάρτι, πιάνουν τις κιθάρες και παίζουν όμορφες γοητευτικές μπαλάντες, έχοντας σαν στόχο κατευθείαν την καρδιά μας. Ένα τέτοιο ακουστικό σετ με την Ελευθερία Αρβανιτάκη και το γκρουπ της είναι ένα μουσικό καταφύγιο αυτήν την εποχή, μια ευκαιρία να ανακαλύψουμε ότι τα θαύματα κάποιες φορές συμβαίνουν ακριβώς δίπλα μας…

Δεύτερο μέρος, πάντα μέσα από το ανεξάντλητο ρεπερτόριο της Ελευθερίας, με επιλεγμένες και ουσιώδεις στιγμές του λαϊκού μας τραγουδιού. Η Ελευθερία ανατρέχει σε παλιά λαϊκά τραγούδια και μας θυμίζει πώς την πρωτογνωρίσαμε, πώς την αγαπήσαμε, γιατί συνεχίζουμε να τραγουδάμε μαζί της μέχρι και σήμερα. “Τσιγάρο λαϊκο”, “Συ μου χάραξες πορεία” του Απόστολου Καλδάρα και τόσα άλλα ακόμα..

Όλα στο Gazarte, σ’αυτό το πρόγραμμα θυμίζουν κάτι πολύ δικό μας, όλα είναι γνώριμα και αληθινά. Ζεστά και οικεία. Με την Ελευθερία να απευθύνει μία πρόσκληση, εσωτερική και ουσιαστική ταυτόχρονα, για όλους μαζι: «Πάμε ξανά στα θαύματα..»

 

Παραγωγή: gazARTE Βουτάδων 32-34, Γκάζι, Τηλ : 210: 3452277

http://gazarte.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.