Η γυναίκα βαμπίρ

Η γυναίκα βαμπίρ είναι κανονικός άνθρωπος και μάλιστα δικηγόρος. Έχει τέσσερα παιδιά και τα έχει κάνει όλα. Όλα για όλα…

maria-jose-vampire-4

 

Η Maria Cristerna είναι 35 χρονών και δεν είναι μόνο ότι έχει γεμίσει κάθε σπιθαμή του σώματός της με τατουάζ, αυτό άλλωστε είναι κάτι συνηθισμένο. Έχει προχωρήσει αρκετά παραπέρα. Έχει κάνει εμφύτευση κυνόδοντων αρκετά πιο μεγάλους από τους φυσιολογικούς ενώ έχει κάνει και εμφυτεύσεις τιτανίου στο κρανίο της.

Η Maria γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μεξικό σε μια άκρως συντηρητική οικογένεια που δυστυχώς στον γάμο της βρέθηκε δίπλα σε έναν βίαιο άντρα αλλά παρόλα αυτά επέλεξε να συνεχίσει τις δικηγορικές σπουδές που είχε ξεκινήσει. Σήμερα έχει φτάσει στο ζενίθ των σωματικών της τροποποιήσεων και δεν υπάρχει χώρος για κάτι νέο. Παρόλα αυτά η Maria ζει την ζωή της κανονικά πηγαίνοντας για τις καθημερινές ασχολίες της ενώ εργάζεται ως dj και κάνει επιτυχημένη καριέρα δίπλα στην Gis Sanchez.

konstantinos k

Αμφίχειρας κλέφτης ιδεών, σοφέρ μεθυσμένων ψυχών, ζωγράφος πλαστών εικόνων, έμπορος ακριβής ιστορίας, ίκαρος χωρίς φτερά.

Comments are closed.