Η ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ!

Οι χριστουγεννιάτικες γιορτές στην Ελλάδα διαρκούν πολύ! Ξέρετε πως το καταλαβαίνουμε εμείς που θέλουμε να είμαστε πάντα in fashion και να ξεχωρίζουμε με κάθε μας εμφάνιση? Εκεί, λίγο μετά την παραμονή της πρωτοχρονιάς, που έχουμε κάνει και την πιο εντυπωσιακήμας εμφάνιση διαπιστώνουμε ότι τα καλέσματα δεν σταματούν (βλέπε Φώτα)! Σε αυτήν την φάση εγώ θα πρότεινα να αξιοποιήσουμε τα παπούτσια, τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ μας. Αν χρειαστεί, μπορούμε να αγοράσουμε και κάτι χωρίς να πονέσει η τσέπη μας!

Αν ,λοιπόν, ανήκουμε στην κατηγορία των γυναικών που η συντριπτική πλειοψηφία των βραδινών  ρούχων της είναι μαύρα και γενικά κινούνται σε σκούρες αποχρώσεις τα πράγματα είναι πολύ εύκολα! Η αγορά είναι γεμάτη από καταπληκτικά παπούτσια σε έντονα χρώματα και πληθώρα διαφορετικών δερμάτων που θα μεταμορφώσουν ένα ήδη φορεμένο ρούχο ή θα καταφέρουν να αλλάξουν εντελώς το ύφος του! Μην διστάσετε να τα αγοράσετε γιατί στην πορεία θα δείτε ότι ταιριάζουν απίστευτα με όλα τα jeans!

Στην αντίθετη περίπτωση που τα ρούχα σας κινούνται σε πιο εκκεντρικούς ρυθμούς ,καλό θα ήταν τα παπούτσια να ηρεμήσουν το όλο στυλ και να είναι μαύρα, καφέ ή σε nude τόνους που τόσο μόδα είναι αλλά και χρήσιμοι όλες τις εποχές!!

Ας δούμε τώρα τι μπορούμε να κάνουμε με τα κοσμήματα που ήδη στοιβάζονται σε κάποιο μέρος της ντουλάπας μας αναξιοποίητα.

Παλιακά κολιέ, βραχιόλια και σκουλαρίκια δικά μας ή της μαμάς και της γιαγιάς ,μπορούν να δώσουν καταπληκτικό στυλ στο πολυφορεμένο αλλά τόσο αγαπημένο μαύρο φόρεμά μας.

Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με πολύ εκκεντρικά κοσμήματα που κάποτε αγοράσαμε αλλά ποτέ δεν τολμήσαμε να τα φορέσουμε.

Αν πάλι θέλουμε να προχωρήσουμε στην αγορά κάποιου κοσμήματος ειδικά για αυτές μέρες το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ‘μελετήσουμε’ λίγο πριν το ρούχο που θα φορέσουμε. Στολίστε το λαιμό σας με ένα εντυπωσιακό κολιέ με χρωματιστά στρας όταν το φόρεμα είναι strapless

και όχι όταν είναι με έναν ώμο.
Βάλτε ένα τεράστιο βραχιόλι σε έντονο χρώμα από πολυτελές υλικό όταν δεν υπάρχει κάποιο σχέδιο στο κάτω μέρος του ρούχου

και ένα ζευγάρι μεγάλα και μακριά σκουλαρίκια όταν υπάρχει κάποιο βολάν, πιέτα η άλλη λεπτομέρεια από την μέση και κάτω

Η γενική συμβουλή είναι ή πολλά παρόμοια κοσμήματα ή ένα εξαιρετικά εντυπωσιακό!

Ας περάσουμε τώρα ,στα αξεσουάρ που πραγματικά μπορούν να ‘κλέψουν’ πραγματικά την παράσταση! Σκεφτείτε πως θα μπορούσατε να αλλάξετε τελείως το στενό μαύρο κοστούμι μας φορώντας το με μια τεράστια λαμπερή μπουτονιέρα.

ή με μια μοδάτη ζώνη

Σε αυτό το σημείο έχουμε να προτείνουμε κάτι ανατρεπτικό. Μπορείτε να κάνετε μια εμφάνιση που να ‘εξελίσσεται’¨. Φορέστε ένα μικρό καπελάκι

και ένα σούπερ μοντέρνο clutch

μαζί με το παλτό σας για να κάνετε εντυπωσιακή είσοδο και κατόπιν αφαιρέστε τα χωρίς να ανησυχείτε αν ταιριάζουν απόλυτα με τα υπόλοιπα ρούχα σας. Αυτά για τις πρώτες γιορτινές εμφανίσεις του χρόνου!!

Ευχόμαστε να υπάρχουν όσο το δυνατό περισσότερες αφορμές για γιορτή μέσα στο 2012!!!!!

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.