Η Μενεγάκη και ο Παντζόπουλος έχουν γίνει οικογένεια και το δείχνουν.

Μία εικόνα χίλιες λέξεις. Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος έχουν γίνει οικογένεια και το δείχνουν παντού. Οι βέρες που φοράνε συμβολίζουν τη σχέση τους.

menegaki

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του ξενοδοχείου όπου έγινε το πάρτι γενεθλίων της Βαλέριας Λάτσιου, έρχονται σήμερα στη δημοσιότητα.Στο πάρτι που διοργάνωσε η Ελένη Μενεγάκη για να γιορτάσει τη συμπλήρωση των επτά χρόνων της μικρής της κόρης στο Κεφαλάρι ήταν καλεσμένοι άνθρωποι του άμεσου περιβάλλοντος της οικογένειας και χρόνια φίλοι της παρουσιάστριας, ανάμεσά τους και η νονά της Βαλέριας Τζένη Μπαλατσινού.

menegaki_genethlia

Στις φωτογραφίες του You υπάρχουν κάποιες εικόνες στις οποίες φαίνονται ξεκάθαρα οι βέρες που φοράνε η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος, στο αριστερό του χέρι ο καθένας.Είτε έχουν ήδη παντρευτεί είτε έχουν φορέσει τις βέρες για συμβολικούς λόγους, όλοι όσοι τους γνωρίζουν και τους συναντούν μιλάνε για έναν πολύ δυνατό έρωτα.

menegaki_giagenethlia

πηγη : thetoc,gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Be first to comment