Η μόδα εμπνέεται από την τέχνη…

H μόδα εμπνέεται από την τέχνη… O 51χρονος γάλλος σχεδιαστής υποδημάτων Christian Louboutin αποτελεί την επιτομή των κομψότητας στο γυναικείο υπόδημα για αυτό και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το Χόλιγουντ και όχι μόνο, πλημμυρίζει από τις δημιουργίες του, με σήμα κατατεθέν την χαρακτηριστική κόκκινη σόλα.

Για την συλλογή άνοιξη – καλοκαίρι 2014 συνεργάστηκε  με τον αμερικανό φωτογράφο Peter Lippmann και το αποτέλεσμα ήταν ατμοσφαιρικό και ιδιαίτερο. Ο επιτυχημένος φωτογράφος εμπνεύστηκε από την ευρωπαϊκή τέχνη και από πασίγνωστους πίνακες – αριστουργήματα δημιουργών όπως οι Μονέ, Πισαρό, Σεζάν. Οι φωτογραφίσεις έγιναν με αληθινά λουλούδια και το αισθητικό αποτέλεσμα ήταν  υψηλό και καθηλωτικό.

Φιλιά, Αγάπη

Υ.Γ. «Σκοπός της τέχνης είναι να σβήνει την σκόνη της καθημερινότητας από τις ψυχές μας.» (Πάμπλο Πικάσο)

Agapi

Εγώ λοιπόν είμαι η Αγάπη. Μου αρέσει το καλοκαίρι και μόνιμη επιθυμία μου είναι να είμαι μαυρισμένη όλο το χρόνο (δυστυχώς δεν γίνεται!). Αγαπώ τις μεγάλες δερμάτινες τσάντες, τα έθνικ κοσμήματα, τα αρχαιοελληνικά σανδάλια και τον Μάικλ Φασμπέντερ. Τα εκατομμύρια άλλα πράγματα που μου κινούν το ενδιαφέρον , με συναρπάζουν, που βρίσκω έξυπνα, έχω βάλω στόχο, όταν τα ανακαλύπτω, να τα μοιράζομαι μαζί σας. Αυτή άλλωστε είναι και η μεταξύ μας συμφωνία. Είμαι σίγουρη ότι θα περάσουμε καλά μαζί. Υ.Γ. Η ζωή είναι σαν να κάνεις ποδήλατο. Για να διατηρείς την ισορροπία, πρέπει να βρίσκεσαι σε κίνηση... (Άλμπερτ Αϊνστάιν)

Comments are closed.