Η μόδα … κιλά δεν κοιτά!

Τι είναι αυτό που μας μένει μετά τις γιορτές, εκτός από χαρά, ικανοποίηση και αισιοδοξία??? Κιλά, κιλά και πάλι κιλά!!!

Ότι και να υποσχεθήκαμε στον εαυτό μας πριν ξεκινήσουμε τα ατέλειωτα εορταστικά πάρτι, τραπέζια κι ότι περιλαμβάνει εκτός από ξεφάντωμα και εκατομμύρια θερμίδες, το καταπατήσαμε θριαμβευτικά.

Τώρα κάθε πρωί που ετοιμαζόμαστε για την δουλειά, κάθε απόγευμα που κανονίζουμε για καφέ και κάθε βραδάκι που είμαστε για έξοδο, δυσανασχετούμε μπροστά στα ρούχα που μας πιέζουν και δεν μας δείχνουν όπως θα θέλαμε!!!

Έτσι λοιπόν η δίαιτα είναι σίγουρη, αλλά μέχρι τότε?? Μην ανησυχείτε και λύσεις υπάρχουν.

Πρώτος και απαράβατος κανόνας. Μην αρχίσετε να φοράτε ότι πιο φαρδύ υπάρχει στην ντουλάπα σας από πάνω μέχρι κάτω, νομίζοντας ότι καλύπτεστε κι έτσι είναι όλα καλά. Ακολουθείστε το δίπτυχο, στενό κάτω-φαρδύ επάνω η το αντίθετο.

Επιλέξτε ένα στενό παντελόνι σε σκούρο χρώμα και συνδυάστε το με ένα φαρδύ χαλαρό μπλουζάκι σε γήινο χρώμα κι ένα μακρύ ζακετάκι από λεπτό ύφασμα σε παρόμοιο χρώμα. Ολοκληρώστε το look με ένα μεγάλο μαντήλι η ένα μακρύ και λεπτό κασκόλ τυλιγμένο χαλαρά στο λαιμό σας.

 

Αντίθετα, επιλέξτε μια παντελόνα που δεν σας πιέζει καισυνδυάστε την με ένα croise πουκάμισο η μπλουζάκι που αποδεδειγμένα «κόβει»

Αν πάλι αισθάνεστε καλύτερα με φόρεμα, επιλέξτε κάποιο σε γραμμή εβαζέ με μανίκι και συνδυάστε το με σκούρο οπάκ καλσόν

Προσθέστε εντυπωσιακά κοσμήματα και αξεσουάρ για να τραβήξετε τα βλέμματα στα άκρα και το πρόσωπό σας.

Επόμενη ωραιότατη επιλογή είναι το αιώνιο παντός καιρού μπλε η μαύρο blazer σας. Συνδυάστε το με ένα χαλαρό jean κι ένα φαρδύ ανοιχτόχρωμο με logo η άλλα σχέδια T-shirtκι αμέσως θα αισθανθείτε όμορφα και μοδάτα

Γενικώς, ακολουθείστε την λογική του layering, που σημαίνει φοράμε το ένα ρούχο πάνω στο άλλο, φροντίζοντας τα υφάσματα να είναι λεπτά και τα χρώματα παρόμοια χωρίςχρωματικές αντιθέσεις

Μην πέσετε στην παγίδα του Total Black Look, αποτελούμενο από στενά ρούχα, της βελουτέ σκουρόχρωμης φόρμα σας και των φαρδιών πουλόβερ. Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι όλα αυτά θα φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα.

Όλες οι παραπάνω προτάσεις έχουν ένα και μοναδικό κοινό στυλιστικό φετίχ. Ποιο είναι αυτό? Μα τα ψηλοτάκουνα παπούτσια!!!

Ότι και να επιλέξετε για το ντύσιμό σας, θα το συνδυάσετε τουλάχιστον με 8ποντο. Έρευνες έχουν αποδείξει ότι φαινόμαστε πιο αδύνατες φορώντας τα ψηλά μας τακούνια, παρά τιςμπαλαρίνες μας.

Τελικά, ναι … φάγαμε και το ευχαριστηθήκαμε!!!

Μέχρι να χάσουμε τα κιλά όμως, εξακολουθούμε να είμαστε μοδάτες και κομψές.

 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.