Η Bershka για μια ακόμα φορά συνεργάζεται με νέους σχεδιαστές

Η Bershka για μια ακόμα φορά συνεργάζεται με νέους σχεδιαστές για να ζωντανέψει τις βιτρίνες των καταστημάτων της κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων.

20140109_010139

Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, η ισπανική αλυσίδα υλοποιεί ένα πρόγραμμα που μετατρέπει τις βιτρίνες των μεγάλων καταστημάτων σε πλατφόρμα παρουσίασης του έργου νέων υποσχόμενων σχεδιαστών, από τους χώρους του βιομηχανικού σχεδιασμού, του σχεδίου μόδας κ.α

Αυτή τη σεζόν, η πρώτη σχεδιάστρια του ‘Bershka Young Designers Project’ είναι η γερμανίδα καλλιτέχνης Jule Waibel, που παρουσιάζει ένα από τις πιο χαρακτηριστικά έργα της, ένα φόρεμα origami που αντιπροσωπεύει την κίνηση, τη γεωμετρία και τη μετάλλαξη των αντικειμένων – ιδέες βασισμένες στις βασικές αρχές του Bauhaus.

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.