Η celebrity trainer μοιράζεται τα tips της.

Πριν γίνει δασκάλα πιλάτες για celebrities, η Κιτ Ριτς ήταν απλά μία γυναίκα που δοκίμαζε διάφορες τρελές, extreme και ανθυγιεινές δίαιτες για να χάσει βάρος. Η celebrity trainer μοιράζεται τα tips της.

 

prettystuff.tumblr1

“Δοκίμασα τα πάντα”, είπε σε συνέντευξή της προσθέτοντας πως υπέφερε από διατροφικές διαταραχές και σωματική δυσμορφία. “Ήθελα απεγνωσμένα να χάσω βάρος και έτσι δοκίμαζα αυτές τις τρελές δίαιτες όπου πίνεις μόνο χυμούς όλη μέρα, όπως κάνουν πολλές γυναίκες. Έκανα ό,τι μπορείς να φανταστείς αλλά πάντα κατέληγα στο ίδιο αποτέλεσμα”.

 

Μετά από χρόνια προσπάθειας χωρίς αποτέλεσμα κατάφερε η Κιτ να χτυπήσει το πρόβλημά της στη ρίζα του. Ο τρόπος που γυμναζόταν δεν ήταν ο σωστός! Η λύση γι’αυτήν ήταν μία και τη βοήθησε να χάσει 15 κιλά. Ποιο είναι λοιπόν το tip της; ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!

 

Η Κιτ λέει πως το μάντρα της έγινε το “τρία χιλιόμετρα την ημέρα ή τριάντα λεπτά γυμναστικής”. Αυτό ήταν που τη βοήθησε να ξεφορτωθεί τα περιττά κιλά και να διατηρήσει το νέο της βάρος.

 

Είτε αποφασίσεις να τρέξεις, είτε να περπατήσεις κάν’το για 3 χιλιόμετρα. Διαφορετικά, αν θέλεις να κάνεις κάποιου άλλου είδους γυμναστική, κάν’το για 30 λεπτά. Ο κανόνας είναι “3 χιλιόμετρα ή 30 λεπτά”! “Πραγματικά πιστεύω πως ό,τι κάνεις με μέτρο είναι αυτό που θα σε οδηγήσει τελικά στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο,τιδήποτε ακραίο δεν πρόκειται ποτέ να σου φέρει αποτελέσματα διαρκείας”, είπε η Κιτ.

το διαβάσαμε στο faysbook.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.