Η Stradivarius γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο

Η Stradivarius γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο με μια ειδική κολεξιόν Τ-shirt που ετοίμασε το τμήμα σχεδιασμού με τη βοήθεια των πιστών fans της αλυσίδας.

stradivarius

Οι fans της Stradivarius είχαν προσκληθεί να μοιραστούν τις φωτογραφίες τους μέσω Instagram με το hashtag #truelove. Το αποτέλεσμα του διαγωνισμού απέδωσε τέσσερα φαρδιά Τ-shirts, βαμβακερά με μακριά μανίκια. Ο σχεδιασμός τους ολοκληρώθηκε με μηνύματα αγάπης.

04

 

 

 

“The best kind of love is with the most unexpected person at the most unexpected time…”

 

 

03

 

 

 

«I fall for our memories everyday…»

 

 

02

 

 

 

 

“I just want to make beautiful things even if nobody cares…”

 

 

 

01

 

 

 

“Every love story is beautiful but ours is my favorite…”

 

 

 

 

 

 

Το κάθε T-shirt θα πωλείται με ειδική συσκευασία: ένα χάρτινο κύλινδρο γεμάτο καρδιές, όπου το T-shirt είναι τυλιγμένο και μια ξεχωριστή ετικέτα, επίσης από χαρτόνι, με το όνομα του νικητή που έβγαλε τη φωτογραφία.

 

Tέλος, λόγω της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, η Stradivarius θα τοποθετήσει ειδικές σημάνσεις στα καταστήματα (στο ταμείο και τις κεντρικές βιτρίνες) και θα προσφέρει σε όλους τους πελάτες της ένα πακέτο από αστείες κάρτες με μηνύματα αγάπης.

cards

Η κολεξιόν θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα Stradivarius σε όλο τον κόσμο.

two reasons

Δύο... Ο πιο όμορφος αριθμός! Γιατί το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις, γιατί μου αρέσει ακόμα να βλέπω "δύο ξένους", γιατί είναι μαγικό να έχεις δύο λόγους για να ζείς, να προσπαθείς και να καταφέρνεις... Γιατί δύο ψυχές μου χάρισαν τη ζωή! Γιατί "DD"... Το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως!(Μ. Στόκας, Υπνόσακος)

Comments are closed.