Ιδέες για διακόσμηση ενός μικρού μπάνιου

Αν είστε στη φάση που τώρα φτιάχνετε το μπάνιο σας ή στη φάση που ας πούμε το αναπροσαρμόζετε τότε διαβάστε από κάτω μερικές καταπληκτικές ιδέες για το πως να το διακοσμήσετε!

Τα μικρά μπάνια ίσως είναι δύσκολα στη διακόσμηση τους αλλά αν χρησιμοποιήσεις τα σωστά υλικά και εννοείται τα σωστά χρώματα τότε θα δεις μια έκπληξη! Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να προσέξεις πριν αγοράσεις το οτιδήποτε είναι το πως θα εξοικονομήσεις χώρο στο μπάνιο σου. Μια πολύ καλή ιδέα θα ήταν να αγοράσεις ραφάκια ή ακόμη και ντουλαπάκια που μπαίνουν στο τοίχο σαν χώροι αποθήκευσης.

Ο φωτισμός παίζει επίσης μεγάλο ρόλο. Μπόρεις να τοποθέτησεις σποτάκια φωτισμόυ με ροοστάτη ξαχωριστά στον νιπτήρα αλλά και πάνω από τη μπανιέρα για να δώσει στο χώρο βάθος και ύψος.

Ένας ακόμη καλός τρόπος να δώσεις υψός και βάθος στο μπάνιο σου είναι να τοποθετήσεις ταπετσαρίες με κάθετε γραμμές σε ένα κομμάτι του τοίχου σου, ενώ για βάθος προτίμησε ξύλινο πάτωμα luminate πολύ εύκολο στη τοποθέτηση και πολύ οικονομικό ειδικά για ένα μικρό μπάνιο!

 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Be first to comment